23 Haziran 2010

Aslanlarda Çiftleşme

Aslanları herkes pek bir güçlü görüyor. Ormanlar kralı bilmem ne, aman da aman. Bütün ormana hükmeden, kükremesiyle yeri göğü inleten hayvan..
Bir belgesel izledim bütün her şey değişti. Yıllar önce izlemiştim gerçi ama aslanlar için değişen bir şey olmamıştır herhalde.



Videoyu izlediyseniz, olay burda bitmiyor. Kısa kısa ama birkaç kez gelip gidip birlikte oluyor. Olay bununla da bitmiyor. Bu aslan olacak yaratık karısını ailesine hediye ediyor. Erkek aslanın amca oğlu falan kim varsa gelip o da şeyediyor. Olan kadına oluyor. Ayrıca bu aslan denilen yaratık acayip azgın bir şey. Çiftleşme aşkına mani olduğu için yavrusunu öldürebiliyor. Şimdi olay şu: Dişi aslan emzirme döneminde istekli olmuyor, bunu nerden biliyoruz istekli olduğuna dair bir koku yayıyormuş normalde ama emzirme döneminde olmuyor bu. Bu da bizim erkek aslanı feci rahatsız ediyor, halbuki gitsin amca oğlunun karısını şeytsin ama di mi, neyse.. Yavruyu ortadan kaldırırsam bizim hatun sütten kesilir ben de işime bakarım diyor herhalde ve bu uğurda evlat katili oluyor.
Ah hayat işte..
Aslana bile güvenemeyeceksek kime güveneceğiz arkadaş..!
Aslan kaç paraparapum..! Defol git hatta. Hayallerimle oynadın hain yaratık.



http://pippihasmet.blogspot.com/2010/06/aslanlarda-ciftlesme.html

Hiç yorum yok: