4 Nisan 2010

PH FM- Aylin Livaneli - Okulu Asardım



Sanırım 1995 senesinde çıktı bu şarkı. Şarkıcılar kendi sitelerinde geçmiş işlerinden bahsetmiyorlar ya deli oluyorum. Neyse efendim.. Klibi de var bunun, internette hemen hemen her video sitesine yüklenmiş. 


http://friendfeed.com/pippihasmet/1995


Linke tıklayıp açılan pencereden şarkıyı dinleyebilir yine o pencerede şarkının adının yazılı olduğu kısma sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek şarkıyı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

PH FM- Yonca Evcimik - Taksit Taksit


1991'de çıkan Dansçı diğer adıyla Abone albümünden belki de en sevdiğim şarkı. 
Pop müziğini şarkılarıyla katletti diye eleştiriliyor ama ondan çok çok öncesinden başlamıştı ki bu saçma sözlerle şarkı furyası.. Ben seviyorum, onunla büyüdüğüm için belki de bilemedim şimdi.


Linke tıklayıp açılan pencereden şarkıyı dinleyebilir yine o pencerede şarkının adının yazılı olduğu kısma sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek şarkıyı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Sistem Geri Yükleme'yle Geçmişe Yolculuk


Bilgisayarın en sevdiğim özelliği: Sistem Geri Yükleme
Sadece geçmişe gitmeyi sağlayan bir zaman makinesi gibi sanki, gidiyorsun hatayı düzeltiyorsun, o hata hiç olmamış gibi devam edebiliyorsun hayatına, ne güzel!! 
Keşke hayatın da böyle bir imkanı olsa gerçi cıvıtır suyunu çıkarırdık o kesin de, neyse şimdilik sistem geri yükleme sayesinde bir nebze de olsa gideriyorum bu ihtiyacı. 

Öyle işte.

İrfan Değirmenci Kanal D'de


Medyatava'da okudum, sevindim çok.

İrfan Değirmenci, Fox'da sabah haberlerini sunan zatı muhterem hani, artık Kanal D sabah haberleri ona emanet olacakmış okuduğuma göre. İrfan Değirmenci hakkında yazayım yazayım dedim böyle güzel bir haberle kısmetmiş. 

Yasemince ve Olacak O Kadar'a rastladığım zamanları saymazsak Fox izleyen biri değildim ben ta ki İrfan Değirmenci'ye rastlayana kadar. Abartmıyorum, çok başarılı sabah haberlerinde. Samimi en başta ve bunu çok güzel yansıtıyor izleyiciye. Haberlere basit yorumlar yapmıyor, mailleri okuyup alakasız sorulara bile şakır şakır cevap veriyor. Enerji dolu, sabah elimde çayım oh mis, açıp izliyorum valla. 

Şimdi Fox'tan Kanal D'ye geçince daha da bir iyi oldu sanki. 

Kariyeri daha da daha da güzelleşecek göreceksiniz. Reha Muhtar gibi de değil üstelik, kimse ona "Daha dün Yunanistan'dan bildiriyordun." diyemez, çünkü İrfan Değirmenci başarıyı hak ediyor. Üslubu, ses tonu, iletişimi fark edilir derecede özgün ve özel. Televizyonda yıllardır kimseyi bu kadar beğenmemiştim. Başarılarının devamını diliyorum.

Yalnız bir öneri, spiker sonuçta dünyayı kurtarmıyor bu adam, bu kadar çok gitmeyin üstüne, "Bence Sen de Haklısın" demekten yoruldu artık sanki.

Ayrıca Kanal D, hafta sonu ana haber bültenlerini de İrfan Değirmenci'ye bıraksa çok daha iyi bir iş yapmış olacak.!!

PH FM- Işıl Yücesoy - Ya Seninle Ya Sensiz


Işıl Yücesoy, hükümet gibi kadın gerçekten. Hep hayran kaldım ona. Güzelliğine, sesine, oyunculuğuna.. Ne yapsa en iyisini yapıyor.

1978 senesinde seslendirdiği şarkı bu: "Ya Seninle Ya Sensiz".. Çok da ballı bu şarkı, 90'larda Seçil de seslendirdi ve o zaman da hit oldu, yakın zamanda sanırım Kıraç da seslendirmiş. 


Linke tıkladıktan sonra açılan pencereden şarkıyı dinleyebilir, şarkının üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek şarkıyı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.



Ne Güzel Komşumuzsun Sen Facebook Yenge


İroni böyle bir şey değil mi?