16 Kasım 2008

Gıda Testisleri

Asosyalim yerine aseksüelim deyip rezil olmaktan bıktım..

Bir de annem var tabii
gelecekteki damadının mesleğini öğrendi..
Çocuğu küçümsemek için demediğini bırakmıyor.

- Duydum duydum işe başlamış hemen. Gıda testisleri miymiş neymiş?

Üzülüyorum demek isterdim ama sevgilim yok içim rahat valla pek bir eğleniyorum.
Bir de kardeşimle sevdiceğinin evlenebilmesi için benim evlenmem gerekiyormuş..
Bana kısmet bulma çabasındalar..
Yaşasın kötülük..

Ne Münasebet

İçimde aşırı derecede "soru cevaplama arzusu" var..
Sarhoşsundur, ne sorarlarsa doğru cevap verirsin, ayrıntılı ayrıntılı anlatırsın her şeyi hah işte o durumdayım.
Birileri soru sorsa da cevaplasam diye bakıyorum ama kimseyle konuşmadığım için soru soracak kimse de yok. Ciddi ciddi kimseyle konuşmadığımı fark ettim. Eskiden böyle değildim.. İçime bir kapandım kapanış o kapanış..
Artık bir yerden başlayıp çevre yapmam lazım. Halime acıdım, bugün tabu oynamak istiyorum ama oynayacak arkadaş yok. Rezillik..
Hem çevre yapayım diyorum hem halihazırdaki çevremi beğenmiyorum. Numaramı değiştireceğim bir iki gün içinde. Fakülteden arkadaşlar içinde bana iyi gelenleri ayıracağım bir kenara.
"Olsa ne olur olmasa daha iyi olur" türünden arkadaşları birer birer tarihimin orkide bahçelerine gönderiyorum..

Ben başta, başka bir şeyden bahsediyordum nasıl geldik buralara..
Aslında ben dünyayı kurtarmayı da düşünüyorum.. Barış olsun, çiçek böcek.. Kutup ayısı..
Animasyon olmasın penguenler.. Kanada'da beyaz foklar öldürülmesin.. Hele hele o şekilde hiç öldürülmesin. Balinalar var bir de.
Yok arkadaş, ben bu dünyaya çocuk şeyttirmem.. Bir de ekonomik kriz var şimdi..
Dün gece yatağıma yattım uyumadan önce şöyle şeyler düşündüm..
Misal ben şimdi hamile olmuş olsam ya da ben hamileyken dünya bu durumda olmuş olsa -ki ilerde daha da beter olacak- yandı benim eşim.. Bu "eşim" kelimesi de pek yapmacık geldi.. Yandı evlendiğim adam.. Adamcağızın hem Dünya Barışını gerçekleştirmesi lazım.. Hem ekonomiyi düzeltmesi lazım. Hem Küresel Isınmayı önlemesi hem küresel ısınmanın şimdiye kadar verdiği zararı telafi etmesi lazım..
Bu durumda bazı sünger bob beyinlilere göre benim Obama ile evli olmam gerekiyor. Ama görüyorsunuz o da evli. Ki eşi de muhteşem bir kadın. Ailecek severek beğenerek takip edilesi bir aile. Vay ne güzel cümleydi bu böyle.

Ben mükemmel adam bile bulamıyorum. Superman bile o salak yeşil taştan korkarken, evlenilecek adam bulamamaktan doğal bir şey yok herhalde.

Neden bilmem aklıma geldi.. Vaktizamanında bir ana haber bülteninde anket yaptılar.. Onlar sokağın nabzını tutmak diyor, halka sormak diyor, kamuoyu araştırması diyor... Yoldan geçen hanımları çevirdiler.. "Sizce Tayyip Erdoğan yakışıklı mı?"... Çoğunluk "yakışıklı" dedi.. O günden beri zevkimin ortalamanın çok üstünde olduğunu biliyorum. İçim rahat en azından..
Neden böyle dengesiz bir yazı yazdığım hakkında hiçbir fikrim yok.. Aslında başka bir şey yapmak istiyordum sanırım ama unuttum..