27 Haziran 2010

1 Mim Alındı

Ohannes tarafından mimlendim.
PH olarak bu benim ilk mimim. Daha önceden biriktirdiğim 946896 tane mimi yazamamış olmamın vicdan azabıyla bu sefer elimi çabuk tutup yazıyorum efenim.


1. Hangi işleri yarım bırakırsın ya da bıraktığın neler var?
İlla bitirmek gibi bir takıntım vardı bir zamanlar ama yarım bıraktığım şeyler de oluyor artık. Mesela tv dizileri.. Uyumaktan başka hiçbir iş bulamamışsam kendime, çareyi dizi izlemekte buluyorum. İlk sezonu güzel gerisi saçma sapan klişelerle dolu oluyor genelde dizilerin. Bu nedenle ilk sezondan sonra bıraktığım birkaç dizi olmuştur mesela. Bunun dışında kitapları da yarım bırakabilirim. Roman okumayı zaman kaybı gibi görüyorum. İlkokul 4'te başladım 200-300 sayfalı romanları okumaya. Liseye kadar o kadar çok roman okudum ki artık hiçbiri beni şaşırtmıyor "Vay arkadaş, ne güzel yazmış." dedirtmiyor. Bu nedenle canım sıkılınca bir roman alıp "Aaamaaan yine aynı şey" deyip kapattığım oluyor. Bir de çayı ve kahveyi yarım bırakıyorum. Soğuyor hep benim keyfim gelene kadar. Bundan da kurtulmak üzereyim. Bir de ben içtiğim şey ne olursa olsun dibini içemem. Dibinde bir şey varmış gibi saçma salak bir his var bende. Ayran, çay, soda, su ne olursa kesinlikle sonuna kadar bitiremiyorum. Bu nedenle çayım bittiğinde ben söylemeden kimse gelip de almıyor bardağımı. Üzülüyorum valla.. 

2. Yakın zamanda kaybettiğin biri var mı?
Çok kişiyi kaybederim ben. Aslında hani her insan değerli ya, ben de öyle düşünüyorum. Herkesin benden daha iyi yaptığı en az bir şey vardır, demek ki benim ondan öğrenecek bir şeyim var. Ama işte sinirli bir insanım, zaten bir de sosyal fobim bir de panik atağım bir de kalbimde ritim bozukluğum var. Bu nedenle insanlarla mücadele edemiyorum artık. O insanları görmemeyi tercih ediyorum ve hayatımdan siliyorum. Bu insanlar elbette kayıp benim için. Bir de geçen sene büyükbabamı kaybettim. O benim en büyük kaybımdı şimdiye kadar.. Asla doldurulmayacak bir yeri vardı hayatımda ve eksik kaldım. Toparlanmış sayılmam hâlâ. 

3. En ağır bulduğun, sana dokunan bir yemek var mı?
Bana dokunan yemek.. Benim yemekle aram hiçbir zaman iyi olmadı. Günde tek öğün yiyorum zaten. Onda da kendi istediğim bir şey yiyorum, genelde de aylık oluyor yeme alışkanlığım. Bir ay tost, bir ay pizza, bir ay omlet, bir ay salata gibi.. Yeme alışkanlığı yok bende maalesef. Son bir senedir tatlı yiyemiyorum, zaten çok sevmiyordum ama dişime dokunmaya başladı. Çürük falan yok ama anlamadım bir ara göstermek lazım "diş hekimi"ne.

4. Cinsellik ve aşk anlamında unutamadığın biri var mı?
Hatalar yaptığım insanlar oldu, onlar uzunca bir süre hafızamda yer etti ama sonra onların da hayatlarına devam ettiğini görünce içim rahatladı ve gitti bitti hiçbir şey hatırlamıyorum neredeyse. Bir de ayıptır söylemesi unutma konusunda mükemmelimdir.

5. Çocukken sevdiğin çizgi filmler?
Ninja kaplumbağalar, Müfettiş Gadget.. Bir de bütün çizgi filmler.. Ki hâlâ kaçırmam rastladım mı izlerim.

6. Blogger'a ne zaman kayıt oldun? Kim vesile oldu? Nereden duydun?
Bir arama sonucunda bir bloga girdim muhtemelen 2007 senesiydi. O zaman blog açtım. Bir iki yazı ekledim bıraktım. Sonra uzun zaman sözlüklerde yazarlık yaptım. Yöneticilik bile yapıp hayata ve sözlüğe küsüp ayrıldım hepsinden. Sonra da bloguma geri döndüm. 1,5 sene yazdım toplamda 6-7 ay da ara vermiş olsam işte neyse yazdık işte sonuçta.. 3 senelikti blogum geçen aylarda kapattım. Yenilendim ve ph oldum. 

7. Çok paran oldu neler yaparsın? 
Çok para durduk yere gelmez. Piyango, kumar falan bir şeyler yapmam lazım. Hiç de işim olmadı bugüne kadar böyle şeylerle. Yani çok paramın olma olasılığı yok. Bu nedenle böyle hayalim de yok.

2 mim gönderiliyor:


2 mim iletildi.