11 Şubat 2009

3Dne Bansam da Yesem Seni


Witchie of Stars'tan gelen mantıklı teklif üzerine nazar boncuğumuzu konduruyoruz.. :)

Çok seviyorum ben bu adamı. Adamım benim be, aslanım koçum sevgilim.. :)
3 ay olmuş Gloom'la bilmediğimiz bir yolda yürümeye başlayalı. 3 aydır her anımı biliyor bu adam, her gün beni ne çok sevdiğini söylüyor bıkmadan hem de. Şimdi beni öldür hakkımı yeme, ben de az değilim hani. Deli gibi seviyorum, bıktırana kadar da söylüyorum sevgimi. Arada bazı tartışıyoruz tatlı tatlı. İtiraf etmem gereken bir şey var: Tartışmalarımızı bile seviyorum.. Hatta farklı bir tartışma dili oluşturduğumuz bile söylenebilir. Tartışmanın ortasında bir şey diyoruz, gülmeye başlıyoruz. Ne bileyim öyle enteresan ki her şey.
Sevmeye devam edeceğimi de biliyorum. Onsuz zamanlardaki umutsuzluğum gitti, derin bir huzur var içimde. 3D Gloomlu günler gelecek bir gün. Biliyorum.
Benim de huzurlu bir hayatım olacak. Pudingler yapacağım ona. O beğenmeyecek, ben de "Bir daha yapmam bunu beğendin beğendin" diyeceğim. Aşk işte.
Çok büyük hayallerimiz, çok büyük planlarımız yok işin aslı. Sıradan olmayacak çünkü hiçbir şey biliyoruz, ekstradan hayaller kurmaya gerek yok bunun için. Bizim tek istediğimiz yan yana bir ömür.
Geçen gün sevdiceğim coştu. "Bizi yan yana gömsünler" dedi. Dedim "Evlenmeden olmaz". "Eh o zaman evleniriz" dedi. Böyle bir romantizm görülmemiştir. Hep hayalini kurduğum romantik ilişkiyi bize işaret eden Ulu Adam Jackie Chan'a ve Jackie Chan'i yaratan yüce Mevlama teşekkür ederim ne diyeyim. Jackie'ye bir güzellik düşünüyorum ama bulamadım daha. En olmadı Çince öğreneceğim ölmeden.

Not: Bu yazı ilgili zat Gloom'un okuyabilmesi için sola hizalanmıştır zira ortalayınca okuyamıyormuş.