5 Temmuz 2009

Aldatmanın Püf Noktaları - Aldatıldığını Anlamak


Selam sana sevgilim blog.. Yine sana çok değerli bilgiler sunacağım. Kendi durumumu riske atacak bu bilgileri neden veriyorum sana, çünkü öğren akıllan istiyorum. Mal olma istiyorum, mal yerine konma istiyorum. Gözlemlerim sonucu vardığım kanıları paylaşıyorum seninle. Akıllı ol adamın asabını bozma, terlik geliyor bak.!

Şimdi nerden başlamalı, nasıl izah etmeli bir dur bir sakin panikletme insanı..

En başta şunu söylemek farz: Aldatmanın her şekli berbat ötesi bir şey. Şerefsizlik her şekilde. He şöyle olur mesela bana gelirsin ben başka biriyle birlikte olmak istiyorum ayrılır mısın benden yoksa bunu sineye çekip kalmak mı istersin ya da sen de serbestsin istersen başka biriyle de birlikte olabilirsin der o zaman ben de kararımı veririm. Olmaz değil bu yani. Giderim ben de cillop gibi bir adam bulurum en çıtırından günümü gün ederim sen mutlu ben mutlu en fazla saçma bir şey olur yaşadığımız o kadar.

Aldatma durumuna gelmeden bitirmeli bir ilişkiyi en en en iyisi bu.
Bir de herkes ama herkes aldatma potansiyeli taşır önemli olan bunu kullanıp kullanmamasıdır bu da onun onuruna kalmış kısım.

Ama şimdi asıl amacım kadınların aldatan erkekleri hemencecik çözmesi. O yüzden yazdığım her şeyi bu açıdan yorumlamakta yarar var, benden tavsiye. Bir de şu işe de yarayabilir ne yazık ki aldatanların açık vermemesine. Bunu da çok çirkin olduğunu bile bile kısasa kısas için onaylıyorum.

-Başka bir telefon, başka bir bilgisayar, başka bir kimlik, başka başka başka her şey başka olmalı. İkisinin/üçünün her neyse işte numarası aynı telefonda olmamalı. Aynı hattan görüşme yapılmamalı sonra çok uğraşırsınız. Bu telefon neden kapalı, bu telefon neden meşgul kiminle konuşuyorsun gibi gibi gibi. Bir de en temizi evli ya da ilişkide olduğunuzu saklamamaktır. Karşı tarafın bunu bilmesi her açıdan iyidir. En büyük tehlikesi ya da belki de tek tehlikesi tehdittir bu da olmaz değil. "Sevgiline/eşine her şeyi anlatırım" tehditine de hazırlıklı olunmalı. Tabii bunlar duygusal aldatmalar için geçerli yoksa buna pek de gerek yok o zaman sadece farklı bir telefon numarası yeterli olacaktır. Ve Google kullanmayı bilen kişilerden de uzak durmakta yarar var eğer gerçek adınızı kullanacaksınız. Çünkü tanıştığı herkesin adını Google'da aratan tipler var. Tavsiye edilmiyor. Hayır anlamıyorum etrafta bu kadar şizofren, paranoyak, takıntılı kişi varken ne cesaret bu iş çözemedim. Risk mi git bungee jumping yap valla en güzeli.

-Parfüm kokusu.. Bunun için önemli olan tek parfüm kullanmamaktır. 5-6 farklı kokunuz olsun ki birlikte olduğunuz kişi farklı olan diğer kişi kokusunu fark etmesin. (Kadınlar alın mesajı)

-Saç teli için de inanılmaz bir titizlik gerekiyor. Özel bir imtina gösterilmeli. Arabada buluşmamaya dikkat edilmeli. Üstünde ceket gömlek/bluz varken fazla "içli dışlı" olmamaya da dikkat etmeli.

-Her ihtimale karşı eve gelirken cepler çanta kontrol edilmeli. Sen farkında olmadan bir şeyler eklenmiş olabilir. Kazalara karşı önlem alınmalı.

-Acemi bir ilgisizlik acemice çok ilgi uzak durulması gereken şeyler. Hiçbir şey olmamış gibi davranılmalı. Yalnız eğer bir kadını aldatacaksanız süper bir oyuncu olmanız ya da karşınızdaki kadını kendinize körkütük aşık etmiş olmanız lazım. Çünkü kadınlar yalanı kesinlikle ama kesinlikle yakalar. Bunu söyler ya da söylemez ona kalmış ama anladığı unutulmamalı. Bir kere şüphe düştü mü içine bundan kaçışınız yoktur.

-Onunla buluşurken saçma salak riskli hareketlerden uzak durmak lazım sonra Mustafa Hakkında Her Şey'de olduğu gibi aşığınla aynı arabada yakalanırsın ölmüş olsan bile.

-Diyelim ki eşiniz/sevgiliniz şüphelendi sorular başladı. "Dün nerdeydin" gibi. Hemen abartılacak karşıdakinin düşündüğü şey söylenip şaka yapıyorsun ayağı çekilecek. Şöyle ki "Yakışıklı/Güzel bir erkekleydim/kadınlaydım hayatım, seni anlattım ona, böyle nasıl tatlıydı anlatamam. Nerde olacağım aşkım arkadaşlardaydım." gibi..

-İlişkilerde isimleri unutun. Böylece karışıklık önlenmiş olacaktır. Karşı tarafa yanlış bir isimle hitap ettiniz mi bittiğinizin resmidir. Hiçbir şekilde telafi edemezsiniz. Sürekli aşkım, sevgilim, canım, bi'tanem deyin ki bu karışıklık önlensin.

-Aldatma işinde usta bir arkadaş farz. Karşı tarafın olası hamlelerini tahmin edip ona göre ortamı ayarlayacak, acelece söylediğiniz bir yalana hemen şahitlik edecek potansiyelde sizin gibi şerefsiz biri olmalı illa ki.

-İşteydim dediğiniz zaman elinizi kolunuzu sallaya sallaya gelmeyin. Yanınızda bir de dosya vb bir şeyler olsun, olmalı.

-Hiçbir zaman yorgunum deyip duş alıp uyumaya gitmeyin. Eşinizle/sevgilinizle vakit geçirin. Eve gelir gelmez duşa girdiğinizde eğer halihazırda şüphelenmişse karşı taraf, bu durum onu iyice deli edecektir.

-Aldatıyorum ben diye götünüz kalkmasın bir kere yakalanmadım diye ortalarda leyle leyla dolaşmayın o zatla. Gözünüz açık olsun hep.

-Yeni çamaşırlar, yeni giysiler alma işini abartmayın.

-Buluşma işini çok sık yapmayın.

-Erkekler için söylüyorum kadınlar genellikle belli mekanlara ağırlık verirler ama her mekana takılma potansiyeli olan arkadaşları vardır. Bunu unutmayın. Onunla beraber gittiğiniz yerlere sevgilinizi götürmeyin.

-Bir de olayın daha da ahlaki bir boyutu var. Aldatmak başlı başına bir saçmalık ama bunu belden aşağı vurup çirkinleştirmemek lazım. Bu şerefsizlikleri yaparken eşinizi/sevgilinizi varsa çocuğunuzu ihmal etmeyin. Sizi bekleyen, size umut bağlayan, imkansızlıklar yüzünden kavuşamadığınız, hamile, asker işte bu tür bir engeli bulunan kişiyi asla ve asla aldatmayın bunun vebali çok daha feci olur. Bir bedduaya bakarsınız valla feci çok feci.. Karşınızdakini daha da bir salak yerine koymayın. He askerdeyken sizi bekleyen sevgilinizi de aldatmayın bu çok kötü oluyor lan valla.. -He bendim o salak- Bir de önemli bir ayrıntı daha var. Birlikte kazanıp birlikte yaşadığınız bir kişiyi aldatırken aman ha karşı tarafa para yedirmeyin. Ki genelde bu salaklığa düşen kişi sayısı fazladır çünkü cazip erkekler/kadınlar paraya düşkün olur onları elde tutmak için de para harcamak icap eder aman diyeyim bu tuzağa düşmeyin bunun sonu yok 1, karşı taraf bunun acısını çok feci çıkarır bu da 2.. Hele hele çocuğunuz varsa onun rızkını başkalarına yedirmeyin aman derim. Ve korunacaksın.. Senin malum yerinle muhatap olan herkesle sevgilin de muhatap olmak zorunda değil. Başkasını günahına ortak etmenin alemi yok. Uslu çocuk ol karşı tarafa zarar vermemek için her ilişkinde ama her ilişkinde korun. Allah korusun bu ülkede yabancı kadınlardan AIDS kapıp onu da karısına bulaştıran adamlar var. Ah ah bu adamlara en çok böyle nasıl desem şeyleri bir daha kalkmayacak bir hastalık bulaşsa da eşleri/sevgilileri bu adam erkeklik görevlerini yerine getiremiyor diye terk etse ne gülerdim ya valla..

-Sonracığıma birden kilo verme çabası, gençleşme çabası atlamayın öyle şeylere hemen. Yapacaksanız bile usul usul yapın.

-Yeni birini gördüm diye elinizdekini küçümseme yoluna gitmeyin. Poponuz bari kalkmasın..!! Sen bu aralar kilo mu aldın hayatım, göbek mi yaptın, kel mi olacaksın acaba aşkım.. Bunlar size uzak cümleler olmalı.

-Bir de genelde şöyle bir şey oluyor. Aldatan kişi ya birden çok paranoyaklaşır (sebep: Lan ne kolaymış bu aldatmak acaba o da beni aldattı mı, aldatıyor mu, aldatacak mı) ya da tamamen umursamazlığa vurur (sebep: Nasılsa diğeri var aman giderse gitsin)

-Kadınlar aldatırken bazen saçmalayabiliyorlar nasıl mesela, öbür adamdan öğrendiği ıvır zıvır daha çok erkekleri ilgilendiren haberleri sana anlatıveriyor. Aneee, nerden öğrendin, hiç haberlerden duydum. Bir arkadaşım anlattı da ordan biliyorum gibi gibi..

-Bir arkadaş ile başlayan cümlelere dikkat. Bu tamlama çok sakattır aman diyeyim.. Yalan söylemeniz gerekiyorsa bir arkadaş yerine bir isim sallayın ama mantıklı olsun. Karşılaştığınızda ve konu açıldığında durumu her şekilde toparlayacak bir şerefsiz olmalı.

-Acıyan tiplere sık rastlanır. Gel seni bir seveyim ah yazık yazık.. Parası varsa bir de bu tipler ev, araba almaya kalkar üstünüze, yoksa bile hayalini kurar. Lotodan totodan bir para çıksın ilk iş sana bir araba almak olur der. Çıksa biiiip alır.

Aslında eminim ki bir sürü daha şey var bu kafada ama konu gelmeden şak diye bunları sıralayabildim.

Aldatma anketi ve yorumum da bugün yarın yayınlanacak bilgine blogcuğum..

Not: Hayatımdaki hiç kimseyi hiçbir şekilde aldatmadım. Bunlar tamamen paranoyaklığım sayesinde ve gözlemlerimden dolayı edindiğim bilgiler.