12 Aralık 2009

Blog Yazarlı Salata


Yarın başımıza ne geleceği belli olmadığı için bu yazı da taslaklarda kalmasın yayınlayayım dedim. Taaaa baharda (nisan) yazmıştım bu yazıyı, bir kere üzerinde düzeltme yapmaya kalktım altından kalkamadım, yazı da yarım kalmıştı zaten, Reader'dan sırayla gidiyordum sonra bir şey oldu yarım kaldı yazı. Burada olmayan arkadaşlar kusura bakmasın, bunun tek nedeni Reader sırası ile birlikte benim tembelliğim. Yine de burada olmayıp da "Lan benden de bahset gerizekalı" diyecek arkadaşlar için derhal yeni yazı yazabilirim yeter ki pöykürün pippi diye..  Bir de cinsiyetlerini karıştırdığım olduysa kusura bakmasın ehi :)
Ne çok şey değişmiş, gidenler yeni katılanlar öyle değişik bir şey işte nostalji oldu bana.
Varlığınız için teşekkür ederim.



Neye benziyor blök yazarları diye düşünmem istendi. Bir boka benzemiyoruz esasında ehehe tamam kendi adıma dedim, vurmayın. Toph'la konuşurken fark ettim ki ben kimseyi canlandırmamışım oramda buramda. Kimseyi de görmedim açıkçası. İşte avatara falan fotoğraf koyanlar var ama el kadar avatarda da bir halt belli olmuyor. Şimdi oturdum düşündüm nasıldır millet diye bakalım. Araya fiziksel özellikler dışında bir şeyler de sıkıştırırım kesin.
Neyse adettir Pucca'dan başlayalım.
Kısa boylu değil hatta uzun bile olabilir. Saçları sarı ya da sarıdan hafif koyu olmalı. Öyle fırlama falan değil dışardan baktın mı etrafına göre farklı duran biri ama farkın ne olduğunu anlayamıyor kimse. Ezik de değil, çirkin de. Güzel, bakımlı.

Papatya Prenses: Kısa boylu değil. Çok uzun da değildir herhalde. Çok uzun olmadığını düşündüğüm uzun kahverengi saçları olabilir. Ama belki sarıya yakın bir renge boyamak istiyordur. Gözleri güzel.

Siminya: Hafif balık etli, yani ne çok kilolu ne çok zayıf. Kızıl saçlı düşündüm, ne çok uzun ne çok kısa saçı. Hani avatarındaki gibi düşünüyorum sanırım öyle bir avatarı vardı. Köylü güzeli falan değil bence, bakımlı biri. Kısa boylu, beyaz tenli. Çocuk gibi esasında. Hareketli ama çok da fırlama değil. Derin tartışmalara da girer rahatça geyiğe de gelir.

Toph: Zayıf bir kız olmalı. Çöp gibi de değil ama. Saçının boyu ortalarda, kendi boyu da öyle. Kısa boylu olmasa gerek. Sosyal, girişken, başarılı biri. Gözleri kahve olabilir mi? Hadi olsun bakalım. Açık kahve olsun.

Babegazelle: Resmi varmış galiba, sanki gördüm ama hatırlamıyorum hafızam süperdir. Uzun boylu, saçları düz değil, tam kıvırcık da değil, dalgalı olabilir. Saçları sarı ya da sarıdan hafif koyu.
Çöp gibi zayıf değil.

Asortik Krep: Zevkine düşkün, bakımlı, neden bilmiyorum ama asortik'in de saçlarını sarı düşündüm. Sapsarı değil tabii, saç modellerinden pek anlamam böyle hani araya siyah da atıyorlar ya ama asortik'teki bence öyle çok da rahatsız edici bir siyah değildir. İngiliz kadınlarına benzetiyorum bir yandan. Eğer bu tahminim doğruysa kahverengi olmalı saçları. Boyunu uzun düşündüm.

CHAOTIC: Gerçekten dünyalar güzeli bir kadın olmalı. Eşiyle harika bir evlilikleri olduğunu düşünüyorum. Chaotic benim gözümde çok güçlü bir kadın. Her türlü zorluğu aşabilecek ya da aşabilmiş biri o bence. Hatta kendini bırakıp başkalarına teselli veren birine benziyor. Fiziği için zaten fotoğrafı karşılıyor blogunda, hep o resimdeki halini canlandırıyorum yazılarını okurken.

aysema: Blogunda fotoğrafına rastlıyoruz zaten fiziksel tahminde bulunmayacağım ama ben onu hep ellerini cebine sokmuş yağmurlu bir sokakta yürürken hayal ediyorum. Hep düşünüyor, bir hesaplaşması var geçmişle. Acabaları düşünüyor belki de. Bilemiyorum kahin falan değilim neticede, ancak bu kadarı geliyor elimden.

Buro: Eğlenmeyi seven ama bunun rastlantısal olduğu durumları daha bir seven biri. Öyle saatlerce içip sersem sersem dolaşamaz, kontrollü. Geceleri uyanık kalmak istediği halde bunu başaramayacak kadar da düzenli. Uzun boylu sanırım. Nasıl atıyorum yalnız valla kusura bakmayın ya.

Kibaki: Ona benziyormuşum o öyle söyledi. Bu da beni mutlu etti. Ben ne yapsam alıp kendine uyarlıyor, yazabilir miyim ben de pippicim diyor. Diyorum al senin olsun gözümün nuru, senden kıymetli mi? Bu aralar melankolik takılıyor sinir oluyorum, buralara da gelmez oldu buna da sinir oluyorum. Kızıldır diyorum saçları. Boyu çok uzun değildir diyorum.

yaşamladans: O bir anne, sevimli, genç bir anne. İkra'yla beraber büyüdüğünü düşünüyorum onun. Onunla oynadığı oyunları kıskanıyorum bir yandan. Hem İkra'yı böyle bir anneye sahip olduğu için hem de onu İkra gibi bir oyun arkadaşı olduğu için. Fotoğraflarından hatırlıyorum yüzünü o yüzden fizik anlatmayacağım. Her şeyi fark eden bir gözü var. Fazla fark etmekten canı yanmış ya da yanıyor.

prncfrn: Açılımını düşünmek hiç aklıma gelmemiş ne bileyim. Kendisi söylemişti prince of rain diye. Duygusaldı hep ama eğlenmeyi de biliyordu yani reddedemediği bir şeydi. Misal bloguma geldiğinde eğlendiğini düşündüm hep. Bir ara sürekli buralardaydı sonra sanırım üstüne kahve döktüm gitti. Melankoliye bağlamasın, melankolik yazılar yazmasın istiyorum. Fizik olarak hiçbir şey düşünmedim, hayal etmedim hiç. Zayıftır ama bence, hatta etraftakilerin kilo al kilo al dediğini kadar zayıf olabilir.

melankolikdeli: Bu zatla tanışmamız blog öncesine dayanır. Tanışmak deyince öyle oturup konuşmuşluğumuz falan yok. Sözlükte ben nedense herkesi dişi zannederdim. Kızmasın bana da valla başta kadın sandımdı melankolik'i. Ne zaman ki gelip profil oluşturdu ve ben ne zaman baktım bilmiyorum ama o profile baktım ana erkekmiş lan bu dedim. Saçları dökülme aşamasında olabilir öyle bir potansiyel var sanki ama kel kalmayacak korkmasın. Azıcık gider en fazla. Atıyorum lüle lüle saçların varsa kızma bana.

sLn: Fenerbahçe hastalığıyla biliyorum daha çok. sLn deyince aklıma Fenerbahçe geliyor ve bir mürebbiye adayının güncesi. Fotoğrafı var zaten dış görünüşle ilgili çok fazla söze gerek yok. Güzel de kız allah için, yoo ne kıskancam, hiç işim olmaz. Çıtkırıldım biri değil, o tarz kızları sevmez, erkeklerle daha iyi anlaşıyor olabilir, hassas konusu Fenerbahçe, dersleri kötü olmadı hiçbir zaman, başarılı bir öğrenci. Böyle.

berraque: Süslü bir kız olarak hayal ediyorum. Kısa boylu, saçları ne uzun ne kısa. Fotoğraflarını görmüştüm ama aklımda sadece güzel olduğu kalmış. Ayrıntıları fark eden biri. Ne zamandır gelmiyor buralara ama severek takip ettiğim yazıları olan blogculardan biri.

aerodinamik yar: Blogunu okurken çok eğlendiğim yazarlardan biri. İletişim şeysini verip sonra da ortadan kaybolmuş olması enteresan. Beni sevmiyor olabilir artık bilmiyorum ama aklımda bir sürü tema fikri var bloguyla ilgili. KPSS'den sonra eğer o da isterse oturup tema seçelim derim. Orta boylu uzun saçlı olmalı. Saçları kızıl değilse bile kızıl olsun bence, daha bir yakışır sanki. Bebek yüzlü biri olabilir.

кıямızıℓı: Kpss gülüm benim. Ailesine bağlı biri olmalı. Gözlükleri vardı yanılmıyorsam. Zayıfça bir kız. Kısa boylu değil. O da gezmeyi sevengillerden, fırsat bulsa eve girmez. Hıh. Ama son zamanlarda canımı sıktı. Blogu falan bıraktı gitti. Terk etti beni. Dönecek biliyorum, bensiz yapamaz o.

hop-çiki-yaya: İlk blogdaşlarımdandır kendileri. Hafif balık etli, orta uzunlukta koyu kahve saçları olan bir hanım kız olarak düşündüm. Bu aralar ya yazmıyor ya melankolik takılıyor esasında süper potansiyel var da işte melankoliden fırsat kalmıyor. Güldür bizi hop-çiki.

zeko: Aynı il sınırları içinde yaşadığım tek blog dostu. O aşık bir adam. Aşkı için pek çok şeyden vazgeçebilecek biri. Dağınık bir tipi var ama aslında yaşamı çok düzenli. Kafası da dağınık bu arada.

bi dost: Fiziğini hiç hayal etmedim işin aslı. Yaşını da bilmiyorum. Ama bir neşeli bir hüzünlü biri gibi sanki. Gülerken birden dalıp giden biridir belki de. Öyle düşündüm nedense.

t.u.b.a: Eskiden daha çok yazardı bu aralar sanki pek yok ortalarda canı istedi mi yazıyor. Halbusem sık yazması gereken biri bence. Fotoğrafı var yani sanırım fotoğraftaki kendisi. Güzel de biri allah için. Yetenekli hemen öğrenen biri. İçten cana yakın olmasına rağmen dışardan soğuk görünen biri olabilir.

ukturk: Eski kafada biri aslında. Herkesle arkadaş herkesle yakın ama kendi dünyasında ya da tercihlerinde bayağı bir gerilerde sanki. Biz babadan böyle gördük hesabı. Tipini tam olarak bilemiyorum orda burda resimleri var ama bilemedim hayal etmedim tipini.

stickman: Uzun boylu biri olmasa şaşardık zaten. Resimler var blogta ve sanırım o kendisi oluyor. Atlamayayım şimdi emin olmadan. İrice bir arkadaş olsa gerek. Arkadaş ortamının geyik ismi olmalı ama her yerde değil sadece güvendiği sevdiği insanlara yakın biri olabilir.

Böcek: Blogundaki resimler kendisine mi ait bilmiyorum ama ben onu hep öyle hayal ettim. Kızıl saçları olmalı. Dövmesi de olmalı, hızması da olmalı. Rengarenk ojeler, rengarenk giysiler. Bence kendi tarzını oluşturmuş biri o. Öyle düşündüm.

Cido$: Melankolik'le tanıştığım ortamdan biliyorum Cidoş'u. Sempatik, içten biri. Aşık biri olarak bilirim onu hep. Aşkın yakıştığı insanlardandır. Çok uzun boylu ya da çok kısa boylu değildir herhalde. Uzun koyu kahve saçları vardı sanırım ya da öyle düşündüm bilmiyorum.

uçan depik: Hem nickine hem yazdıklarına gülüyorum. Kısa boylu, aktif, belki içinde farklı hüzünleri olan biri olabilir. Saçları açık kestane ve uzun bence.

hiç kimse ve hiç bişey hakkında her bişey: Resimlerini gördüğümüz yazarlardan biri. İlk blogdaşlarımdan o da. Bu aralar iş, sınav stresi gibi güzide sebeplerle pek buralı değil ama olsun kalbimizde yaşıyor her daim.

ıvır zıvır..., ya gitti bu zat iyi mi, yok dedi Ales'ten beklerler beni dedi gitti. O kadar dedik hep bir ağızdan ama dinlemedi bizi. Dönecek biliyorum ama hayırlısı artık. 

içimden geldiği gibi~~~, güzel yorumlar insanı o. Hiç usanmadan yorum yazabilir, destek olur, moral verir öyle de güzel bir yanı var yani. Fiziğini hiç hayal edemiyorum ama neden bilmem.

kelebenk: Eğlenceli, kendine güvenen, kendi tarzını oluşturmuş biri. Uzun boylu olabilir.

beenmaya: Eskiden bu kadar melankolik değildi sanki, mevsim değişimleri mi bilmem bu aralar melankoliden gidiyoruz. Resmi var ama olmasaydı koyu kızıl saçlı biri o derdim. Uzun boylu olabilir.

last station
: Kısa boylu değil bence. Saçları kıvırcık olabilebilir. Sevdiğim yazıların yazarı, gelir konuşuruz yorumlarda sonra anlaşırız. Beni yalnız bırakmaz takip eder bilirim. Gelgitler yaşadığını düşünüyorum nedense. Kültürler arası bir durumu olmalı. Acabası var aklında hep. Belkisi var ya da bana öyle geliyor bilemiyorum. Kendisi de yazmıştı aynı görüşte olmadığımız konularda gelir tartışırız ikimiz de ne biliyorsak söyleriz, yeni bir şeyler öğreniriz. Eleştirileri hiçbir zaman kırıcı olmadı çünkü yazdıklarını o amaçla yazmıyor.

polly: Böyle mahlasa bakınca sanki yumuşacık, pembe yanakları olan kısa boylu çok açık kahverengi uzun saçlı bir hanım canlanıyor gözümde.

blue tie: Yılbaşı hediyesi verdiği dört beş isimden biriydim. İnce biridir. Ama başka bir şey hayal etmedim. Sadece şu avatardan dolayı gömlek kravat ikilisine uyumlu birine benziyor.

.ruh öküzü: Görüştüğüm tek blog yazarı sanırım. Hemşehriyiz diye yorum bırakmıştı teee fi tarihinde sonra işte bu sene bir ara görüştük. Sersem gibiydim, ilaçlarımı almamıştım eğlenceli bir tip bekliyordu ama karşısında sıkıcı bir tip buldu. ay gülemedim bile o derece. Sıkıldı ben olsam ben de sıkılırdım. Ay bir de ne kasvetliydi hava. Neyse artık.

NoSTATİC: Eğlenceli biri. Fotoğraflar da var zaten blogta özellikle bıyık çok yakışıyor kendisine :) Güzel de bir hanımefendi kendileri. Boyu çok kısa değildir herhalde. Di mi di mi..

La Santa Roja: Yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan özel biridir kendisi. Resim seçişine hastayımdır. Görmediğim bir sürü yeni yeni resimlere rastlamışımdır hep onun blogunda. Bilmem ama tipi hiç canlanmadı gözümde. Siyah avatar yüzünden zahar.

ZizÃ: Yanlış okumalarımda beni yalnız bırakmayan bir dost. Hastalığımın bulaşıcı olduğunu öğrenme sebebim.

Taedium Vitae: İlk önce blogcu'daydı bu arkadaş. Ana baktım ne güzel de yazıyor. Bin ısrarla taşıttım blogger'a. Kitaplık tasarımlarıyla ilgili bir yazısı için kırk takla atarak bir yorum göndermeye çalıştığımı hatırlıyorum. Blogger'a taşındıktan sonra da okumaya devam ettim. Sonra bir gün veda yazısı yazıp gitti. Niye gitti anlam veremedim mutlaka vardır sebebi. Ama gelse keşke, okumak güzeldi.

Taluyka: Sosyal konulara hassas biri o. Hem de sevimli de biri. Siyah mı acep saçları sanki öyle geldi. Bilmem.

Damat Ferit: Blogmania'dan dolayı daha bir kanım kaynadı. Kpssci alesci test çocuğu, tost çocuğu o da. Anayasa insanı. Uzun boylu mu bilmiyorum.

yazbakim: Ne oldu doldu sessizce çekildi gitti. Yanlış bir şey mi yaptım bilmiyorum. Blogu okura kapattı, yazmaya devam ediyor mu bilmiyorum, eğer öyle olsa gelir yorum yazardı yine arada. Zor günlerimde destek oldu bana yorumlarıyla. O benim gelecekteki halim gibiydi sanki. Gloom'u söylediğimde ne kadar sevindiğini hatırlıyorum da.. Ne kadar özel bir insan. Sesimi duyuyor musun??

wykka: İlk keşfettiğim blog yazarlarından biri kendisi. Saygı ve sevgiyle efenim. Saçların siyah olsun, uzun olsun. Amin.

YALNIZLIK OKULU: Duygusal bir zatı muhterem. Zannedersin ki böyle sürekli melankolik dolaşıyor yoo benim bloga geldi mi gülüyordu ciddi ciddi.. Ne zamandır gelmedin gel bir gel. Fotoğrafları var zaten hayal etmeyeyim dedim.

serrose: Gloom'la tanışma maceramızın birebir şahidi. Bir tane balık'ı var evlenecekler, ben de yaptım planlarımı Gloom'la gideceğim nikaha.

Çatıdaki sevişgen: Geçen sene yazdıkları şimdi nerde sorarım kendisine..?? Ne yazsa okurum bu kız. Alışveriş listelerini bile okuyasım var. Annesi, babası hepsini bağrıma basarım. Fotoğraflarını gördüğüm için hayal etmeyeceğim. Kıpkızıl olsun saçları amin.

Üfürükten Prenses
: Bir ara kayboldu falan bir şeyler oldu şimdilerde değişik heyecanlarda. Evlenecek galiba o da ben kaldım evde. :) Bana süper kaynak oldu yazdıkları. Kısa boylu değil gibi geliyor.

Pandora99: Bir yerde bir ortak yanımız var. Farkındayım ama bunu anlayacak kadar yakınlaşamadım. Yazdıklarını benimseyerek okuduğum yazarlardan biri.

yejades: Anam bu da göstertiyor kendini baktım da şöyle bu kız da güzel. Güzel kızlarla konuşmuyorum ben. Depresyona gireceğim sizin yüzünüzden ıh mıh..

Mrs. Baros: Yeni yeni tanışıyoruz. Güzel lan bu da.. Üfff..

Chatty Cat: İnanmıyorum bu kızın söylediği yaşta olduğuna. Eğer öyleyse yeminle çok süper. Ben çok sevdim hemen. Uzun boylu bir kız canlanıyor gözümde ama bilemiyorum.

Amphibian
: Annesinin benim anneme benzer yanı çok. Bu yazarımızzz ımm kumral olsa gerek..

biseksüel: Beni duygulandırıyor bu adam evet kesinlikle duygulandırıyor. Bilmiyorum sevgiye karşı çok hassasmış gibi geliyor. Sevilme ihtiyacından hatalar yapabilecek yanlış seçimlere gidebilecek biri gibi. Hep sevsin onu sevgilisi amin..

delininbiri: Mayısa beraber sövdüğümüz biri o. Kendi resimlerini cayır cayır ekleyecek kadar da kendine güveni var. Yapan var yapamayan var canım aaa...

caponizma: Elinin körü diyorum da başka bir şey demiyorum. Ay başımın belası oldu. Hayır diyorum sevgilim var benim, yok illa beni istiyormuş falan da filan işte. Neyse bakıcaz artık. Kısa boylu, uzun saçlı, saçına çok önem veriyor, çok hareketli, kendi giyim tarzı var, ortamın neşe kaynağı. Bence böyle.

efsa: Bezelye gibi zeki bir meleğe sahip olduğu için hem böyle içim gidiyor yazılarını okudukça hem de acayip şanslı buluyorum kendisini.. Büyüyünce belki benim de kızım olur.

gereksiz yazar: Tipim bu diye bangır bangır bağırdı. İyidir hoştur, yorumcudur. Sağ olsundur :)

Hich: Tarkan'la ilgili bomba iddialarından sonra fazla yaşamayacağını düşünüyorum. Artık topuğuna mı sıkarlar kafasına mı bilemiyorum. Severdik seni be :)

porno filme bakıp kopya cekicenn


Canım sıkılıyordu, içim sıkılıyordu napayım napayım dedim, bunu buldum, yazacak bir şeyi olmayanın hemen sarıldığı şey: Google aramaları. Blog camiasından çekip giderken içimde bunu blog camiasına hediye etmenin gururunu yaşıyor olacağım. Yıllar geçse bile hatırlanacağım ne güzel lan..Kendimi seviyorum kendimi onaylıyorum.

çiş yaparken başka sıvı akıyor: Bir deliğinden ıhlamur, bir deliğinden ayva suyu.. oh yeah

alırım paçanın altına: (bkz:tehditkar terzi)

bayramda porno izlemek günahmı: Sordum soruşturdum, kabotaj bayramında serbestmiş.

halam tuvalette ağzıma işedi: O işerken kapıyı birden açarsan tabii sıçar ağzına, saygısız velet.

İNGİLİNTEREDEKİ SEKSİ KARILARIN KUŞLARI: ötüyor. cik cik

1adetsüngerbobkarakterlerioyncağıkazandınız: Nezamanteslimedeceksiniz.?

ah dede vah dede sen neymişsin sen şarkısını türkçe dinle: Ben bu şarkıyı aynen bu şekilde ama İngilizce dinlemek istesem mesela, sen yaşamışsın bunu belli ki nasıl bir duygu bu, anlat bak nolur, ölümü ye anlat. 

porno filme bakıp kopya cekicenn: Yok yok bence ceki çen.

YUNANISTANDA PROFITEROL YIYEN VARMI: Aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?

takunyalibidocusu: Bunu hiç anlamadım işin aslı.

erkekler arabada niye parfüm tasirlar: Aferin işte azıcık akıllanın şöyle, düşünün biraz, güzel soru bu. Hadi bakalım gazan mübarek olsun hatun kişi.

ingilizce sexse ne deniliyor: sekkis

ingliz kadinlarin küba erkekler hayranliği: Küba erkek, en sevdiğim erkek küba erkek.

artık içmiyorum sorumluluklarım var yasak bana:)gelince ayrıntılı konuşuruz yavrum:) : Google'a yazınca otomatik olarak aklından geçen kişiye ulaşıyor mailler, kesinlikle böyle bu.

Ben domuz seviyorum! Domuz gribi . : İmza domuz gribi

pippi haşmet lezbiyen blogger: Bu arkadaş bana lezbiyen mi dedi şimdi tam anlayamadım.

www.katkaloriferi.severiz biz: Ben böyle duygular hissetmiyorum kalorifere karşı, lütfen benim adıma konuşma olma mı?

sule ablamin bebeginin adi ne olmali ?: Şule ablanın bebeğinin adına pippi koyun. İsmini ben verdim yaşını Allah versin hadi gülüm..