19 Mayıs 2009

Kedilerde Çiftleşme Belgesel Tadında




Çiftleşen kediler gördüm sabah. Onları izliyorum diye kahve taştı hatta. Ama kamera yoktu yanımda kaydedemedim yukarıdaki, youtube'tan abarılmış bir video.
Sabah sabah bir cinsel ilişkiye tanık olmuş olmam canımı nasıl yaktı anlatamam.
Bir erkek bir dişi. Erkek kızcağızın üstüne çıkmış. Pozisyondan anlıyorum tabii kim erkek kim dişi. Yoksa ben daha bebeklerin cinsiyetlerini bile karıştırıyorum.


Resmen tecavüz ediyordu kıza ya öküz mü kedi mi belli değil. 360 derece dönebiliyorlar bu işi yaparken bunu da gördüm. En sonunda olmayacak diyordum ki birden bir çığlık koptu, kız erkeği üstünden attı falan noluyoz dedim. Sonra kenara çekildiler kız tam gidiyordu he dedim kurtuldu herhalde, birden kendini yere fırlatıp yalamaya başladı kendini. Yani mantıklı olan diğerini yalamasıydı ama sanırım evrim tamamlamada bir sorunları oldu ilerde düzelteceklerini umut ediyorum. Ne diyordum heh yalanmadık bir yeri kalmadı. Onu gören erkek kedi de yalanmaya başladı ama nasıl bir yalanma, adam kendine sakso yapıyor nerdeyse. Vay lan dedim tabii. Bacak havaya dediğimiz güzel pozisyona gelip kendini yaladı 10 dk kadar. Sonra da kalkıp gittiler.


Dilerim bu yan komşunun kedisinin son marifeti olur ve artık doyuma erişir zira her gece Mııaaawwwlamasından baygınlıklar geldi. Sevabına inip ben zikecem o olacak.


Kedilerimize sahip çıkalım, çıkmayanları uyaralım.


Sevgiyle efenim.

Küçük Begüm ile Küçük Jale'nin Sessiz Yakarışı - Ağlamaktan Göz Pınarlarınız Kuruyacak


Begüm evet. Yüzünü gizlemek zorunda kaldık takdir edersiniz ki
Evet sevgilim blog, gün geçmiyor ki bu güzel topraklarda hazin dramlar yaşanmasın. Bu ülkede Asuman olmak demek pansuman yapmak demek, Zühtüler samanlıktan kalkamayan samanları kaldırmak için varlar, Halime dersen tövbe tövbe hepten motor, samanlıkta falan basılıyor, Binnazlar mesela hepsi 100 kiloyu aşkın, Fatoşların hepsi öküz sever, ot biçmeye gider...
Hamiyetler, Hayriyeler, Düriyeler, Dilaralar, Ferideler, Fadimeler, Safiyeler, Suzanlar, Emineler, Asiyeler, Sezenler, Osmanlar, Haydarlar, İsmailler, Ahmetler, Vahdettinler, Cemaller, Recepler, Süleymanlar, Remziler ve hatta Romeolar.. Artık yeni isimlere bari şarkılar yapılmasın yapılacaksa bir Erkin Koray, Orhan Gencebay, Sezen Aksu falan yapsın arkadaş yeniler bu işe hiç bulaşmasın gözünüzü seveyim. Bir de böyle komik bir tip çıkaracaksanız adı şey olsun mesela Maydonoz'un May'ı ile Karpuz'un Puz'unu birleştirin Mayruz şeklinde yeni bir tip çıksın yazık günah.. Misal Salimlerin ne suçu var şimdi. Aynı ismi paylaşmak hayatı zorlaştırıyor kabul edin.

Gözler önüne sermek istediğim iki büyük dram var şimdi.
İşte ilk kahramanımız Küçük Begüm'ün dramını paylaşmak istiyorum.

Her yerde adı anılıyor, herkes "Huu kalbim seni ignore etti" diyor, yeni tanıştığı insanlarla arasında şu tip diyaloglar geçiyor.

-Siz de bu sınava gireceksiniz sanırım.
-Ah evet çalışıyorum bir yandan.
-Ne güzel, adım Emre, 3. sınıftayım.
-Ben de Begüm memnun oldum.
-Ohaaa naptın abla ya puhahaha.

Begümlerin sesine kulaklarınızı tıkamayın, bugün onlara yarın size öbür gün hepimize.

Annelerini suçlayan bunca Begüm'ün annelerinin suçu var mı gerçekten?
Önlem alınsaydı engellenebilir miydi bu hazin dram?

AZ SONRA

Gelelim Jale'nin dramına.. Jale'nin dramı daha hazindir. Onun dramı bundan beş altı sene önce başladı. "Lan Jale"'ydi artık. Soğuk gecelerde ağzında kekremsi tatlarla uyudu, üşüdü, çok üşüdü. Yılmadı, yenilmedi hayata. Üstesinden geldi hayat denilen keşmekeşin.
Tam her şey bitti diyerek huzur bulduğu, evlenip çoluk çocuğa karışacağı şu dönemlerde asıl dram, telefonu çalmıştı.

Evet görüyorsunuz durum vahim, ülkemizde son bir ay içinde intihar eden Jalelerin sayısında hızlı bir artış var. Tüm Jalelerimiz yok olmadan önce, bu gidişe bir dur demeliyiz. Bütünlük, barış içinde Küçük Jale başta olmak üzere tüm Jalelere kol kanat germeliyiz.

Begümler.. Küçük Begüm.. 2 gün içinde sevgilisi, arkadaşları hatta aile bireyleri tarafından kötü şakalarla aşağılanan Begümler "Be-Güm" (Begümleri Koruma ve Yaşatma Derneği) çatısı altında birleşin. Sesinizi duyurmanıza yardım edelim.

Hepimiz evimize bir Begüm alıp onun tekrar sosyalleşmesi, insan içine çıkması için elimizden geleni yapmalıyız. Sosyal sorumluluk bunu gerektirir.

Siz ismiyle ilgili komik şarkı yapılmamış olan şanslı kesim..!!
Bugün Begüm'e, yarın size, öbür gün hepimize.
Ne demişler: Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesap Döner

Başka Begümler ağlamasın diye...

Sizin de mi dramınız var.? Pippi Ablanıza bir mail yazın dramınızı paylaşalım.