20 Mayıs 2009

X'ler Y'ler Götürsün Seni KPSS


Kendimle ilgili kararlar almak zorunda kaldım. Çalışamıyordum internet yüzünden, bundan sonra maalesef 00:00 ile 02:00 arasında online olacağım. FF, Twitter gibi ortamlara akamayıp bloglara yorum yapamayacağım sanırım ama okumaya devam edeceğim. Bugün 450 üzerinde yazı vardı mesela hepsine baktım tek tek. Beni sevin yine de.
Bugün noldu işte erkenden kalktım. Sabah Sabah Seda Sayan'a İbrahim Tatlıses konuk olmuş babaannemin hatrına kahvaltı süresince onu izledim. Dikkat ettim de bu adamı çok sık görmediğim sürece katlanabiliyorum. Yıldız Tilbe'den rabbim razı olsun..
Kardeşimden kargo geldi. Anneme gecikmiş anneler günü hediyesi bana da gecikmiş doğum günü hediyesi. XS.. "Karıncalar için özel imalat yapan bir yer bulmak zor tabii" diyerek aklınca dalga geçmiş benimle köfte.
Sonra ders çalıştım. Ya bu Obeb-Okek saçmalığını hiçbir zaman bir şey anlamadım ben. Salağım galiba. Bir de köklü sayılar. Rahat bırakmıyorsunuz ki kardeşim sayıları. Öff..
Akşama kadar Gloom'la da konuşmadım haliyle. Az önce de güzelce kavga ettik şimdi de günlük yazımı yazıp defolup gideceğim Allahın izniyle.
Boğuluyorum boğuluyorum boğuluyorum.
Çok enteresandır annemden başka beni anlayan yok şu aralar. Hayret ediyorum. Geçen sene annemlerden kurtulmak için can atıyordum şimdi bakıyorum bayağı iyi davranıyorlar bana. Evlenip giderim yakında diye seviyorlar beni ciddi ciddi. Özellikle annem, yavrum diyor sık sık, güzel güzel sözler söylüyor, gelip gidip öpüyor beni. Bornozumu yere atmam haricinde hiçbir şeye kızmıyor. Buna da neden bu kadar taktı anlamadım. Odamda her şey yerde bir buna kızıyor çok enteresan.
Az önce de erik getirdi bana, can eriği.. Çok özlemişim bu tadı, bayılıyorum adeta, bir gün hamilelik gibi bir durum olursa kesin Can eriği aşeririm biliyorum.
Neyse şimdi midem ağrımaya başladı. Püff..
İnsanların verdikleri sözleri tutmamasından nefret ediyorum. Şunu şu gün yapacağım dersen yapmak zorundasın. Ben böyle bilirim. Ha yok aksilik olmuştur bir şey olmuştur da aylarca da süründürülmez ki bir insan. Buna kızıyorum evet buna çok kızıyorum.
Şimdi çişimi yapıp uyumak istiyorum. Belki de kitap okumalıyım biraz. Süt günü müydü bugün öyle bir şey duydum sanki, sütü sevmem..
Ahaa aklıma geldi sütü seven kamyoncu vardı di mi bir de.. Ne severdim..

Bir de şu friend connect saçmalığı kolum kadar olmuş ben yokken, baktım da hiç küçülesi yok. Ben eski halini istiyorum ya kol gibi olmasına ne gerenk var anlamadım. Blogger iyi hoş da bazen sinir bozuyor cidden. Misal dün gece 21:30 gibi yayınladığım yazı teee sabah çıkmış piyasaya. Sağ ol yani. Azcık geliştirelim bu blogger'ı demiyorlar zahar.

Bir de böyle kpss stresi yüzünden ota baka ağlıyorum. Migroskop'taki Patates resimlerine ağlıyorum o derece yani.
Öyle işte hayat beni yormasa da hayattan bir şeyler beni yoruyor. Komple silmenin manası yok, güzel şeyler yaşadığımız da oldu hayatla.

Selam eder, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.


METİNLE İLGİLİ SORULAR

1) pippi bu yazısında kaç konuya değinmiştir?
2) Migroskop'ta patatesin kilosu kaçtır?
3) Daha önceki yazılarla ilişkilendirirsek pippi'nin ruh hali hakkında ne söyleyebiliriz?
4) pippi, obeb ve okek bilmeden bütün o okullardan nasıl mezun oldu, eğitim sistemini eleştirerek pippi'yi taşlayınız.
5) pippi'ye XS bile bol geliyorsa o aslında yok mudur.?

Ha bir de Metin kim diyeni vurapilurum.