20 Mayıs 2010

Ramazandan Ramazana Akla Gelen Madenciler...

Günaydın..


Gününüzü mahvetmek için varım..


http://www.ntvmsnbc.com/id/25096954/#


Tesadüfen ulaştılar herhalde ki 4 gün dedikten sonra ertesi gün haber geldi.
Aradan üç gün geçtikten sonra cesetlere ulaşıldı..


Akşam haberlerinde ağlayan çocukları seyrederiz artık. Bundan sonra haber yapmışsınız neye yarar.?
Ramazandan ramazana varlıkları hatırlanan madenciler.. Ahh diyorum ahh..
Ve gözümden de bir görüntü gitmiyor. Size iş güvencesi vereceğim, şöyle olacak böyle olacak diye nutuk atan birini "yaşa" diye bağıra bağıra alkışlıyorlardı. Ne oldu, öyle olmuyormuş değil mi?


Başbakanı sevmek istiyorum, gerçekten istiyorum. Ne ona ne de partisine karşı ön yargım var ama izin vermiyor ki sevmeme.. Bırak seveyim rahat edeyim..


http://www.ntvmsnbc.com/id/25096880/
''20 yıl gerisine kadar incelediğimde, ta 90'lı yıllardan bugüne kadar Zonguldak bölgesinde bu tür kazaları, grizu facialarını yaşadık. Ben de geldim, bu tür ocaklar nasıl ocaktır diye indim. 2 bin metre derinlikteki kömür madeni ocaklarında çalışan kardeşlerimin nasıl çalıştıklarını gördüm. Onlarla orada iftar yaptım. Bu mesleğin, kaderinde maalesef var. Bu mesleğe giren kardeşlerim de, bu mesleğe girerken içerisinde bu tür şeylerin olacağını bilerek giriyorlar. Bir çoğunun da biliyorsunuz, babası, abisi bu meslekten emekli olmuş. Ama kendisi de yine bu meslekte çalışıyor. Kemalpaşa'da, Dursunbeyli'de, bu tür olayları yakın zamanlarda yine gördük."
Ayrıca belki şundan haberi olmayan vardır:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25096821/


Evet halkın adamı Erdoğan gelen tepkilere tahammül edememiş olacak ki, havaya ateş açıldı. O acılı insanların içinde havaya ateş açıldı..


http://pippihasmet.blogspot.com/2010/05/ramazandan-ramazana-akla-gelen.html
-