25 Nisan 2009

Diziler Filmler


Dizilerde, filmlerdeki böyle bazı bazı saçmalıklardan bıktık artık, bir yenileyin kendinizi.

Kaçırılan kızların hiçbiri "özel gün" nedir bilmez mesela, Rabbim onları muaf tutmuş. Aylarca kilitli kalsalar bile yok anam bir kere bile kanamıyorlar. Kaçıran manyak herif de tepsiyle yemek getirir ama ne bileyim yanına bir paket ped koymaz. Ben buna sinir oluyorum.

Sonra bir önceki yorumun yazılarında konuşurken yine aklıma geldi. Issız adaya düşerler misal, taş gibi hatun ada hayatı boyunca taş gibidir hep. Bizde mi anormallik anlamadım ki, biz iki gün aynaya bakmasak kaşımız çıkar bıyığımız çıkar, ne bileyim ağda zamanı gelir sonra sonra.. Issız adadaki zavallı adam gider koalaya aşık olur da gene bize aşık olmaz. Şampuansız bir hayat düşünemiyorum mesela, tamam yeşil sabun da olur ama olsun yani, bit düşer okyanusa gir çık gir çık..

Bir de yine bindir bir gece dizisinde gördüm kadın bileğini kesti. Ya hiç mi bilek kesmediniz anam siz. Bilekten kan öyle mi akar.. Atar damar var orda fışkırması lazım o kanın, yok ama bakıyorsun sızıyor. Yıllardır hep aynı şey, hayır bunun tekniğini bulamıyorsanız koymayın o sahneyi. Yine aynı dizide işte kadın bileğini kesti sonra naptım ben allahım diyerek hastaneye gitmeye karar verdi. Kapıdan bir çıktı anaa kıç kadar ara sokakta taksi üstelik boş. Ya bi git ya bir git.. Bari arasaydı yoldayken ne bileyim otostop falan çekseydi..

Kimse tuvaleti işemek için kullanmaz. Biri tuvalete gidiyorsa bilin ki tuhaf bir şeyler olacaktır. Ya sevişirler ya kılık değiştirirler ya silah/uyuşturucu saklarlar ya adam öldürürler.. Bütün pis işler tuvalette döner işemek hariç. Ha bu tuvalet bar tuvaleti ya da ıssız bir benzin istasyonunun tuvaletidir.

Bir de barmenlere hastayım ben. FBI bile onlardan haber alıyor çok ilginç bence. Abi ben yeni girdim işe, staj sayılır Turizm Otelcilik öğrencisiyim diyen barmane rastlamamış olmam garip bence.

Bir de para kazanmak çok kolaydır filmlerde. Parasızlığı bir Küçük Emrah yaşadı dünyada. Mesela bir Aliye vardı. Kadın bir elbiseyle çıktı evinden ama en son gördüğümüzde jeep vardı altında. Enteresan bir başarı hikayesi.

Aha aklıma geldi bir de şey vardır. Yanı başında ev telefonunu açmak için kesinlikle o telefona uzunca bir süre bakmak gerekir. İzliyorsun önce, sonra açıyorsun. Cep telefonu açarken ise arayana hiç bakmıyorsun bu beni uyuz ediyor. Ayy daha bissürü bunlardan da şimdi bunlar geldi aklıma..

Resmin konuyla en ufak bir ilgisini bulamadım. Olsun içimden bunu eklemek geldi :)