17 Mayıs 2010

Survivor | Kızlar VS Erkekler

Türkiye'den kaliteli işler çıkmamasına alıştık. 
Acun Ilıcalı'nın bunu ispat etmeye çalışmasını ise anlamış değilim.
Vakti zamanında yarıştırdığın, iyi kötü bir şekilde şansını denemiş insanları tekrar alıp "Yok abi illa para vereceğim ben size" diyerek yeni bir yarışmaya dahil etmesi neden.?

Saçma sapan işler işte. Dündü sanırım izledim yine, en son Seda konuşurken annem "Bu ne, bunu mu izliyorsun?" diye böğürünce ne izlediğimin farkına varıp çevirdim. Böyle mal gibi izliyorum bazen programları. TV kültürüm buradan geliyor, Abiye Kuzu gibiyim.

Bu yarışmacılar kutulu yarışmada birbirleri için ağlıyorlardı ama şimdi kavgadan ağız dalaşından geçilmiyor. Zamanında biri sormuştu "Niye ağlıyor bunlar başkası için?" diye, "Abicim rekabet yok bu yarışmada, ondan ağlayabiliyorlar, rekabet olsa yer bunlar birbirini" dedim. Nitekim Acun sayesinde gördük ki bu tespitim doğruymuş.
Bir de merak ettiğim bir şey var. Bu insanlar hani, sinerjik insanlardı. Buna dair en ufak bir şey göremiyoruz bu yarışmada. Sinerjileri diğer yarışma içinmiş sadece. "Hadi el ele verelim tokluk hissedelim, hadi sinerji sinerjiii" demelerini bekliyorum.

Bu yarışmalar zaten illet bir şey, bir de iyi yapılmazsa hepsinden illet oluyor. Adamlar kavruldu sıcaktan, tanınmaz hale geldiler, zayıfladılar. Kızların dip boyaları geldi, regl bunalımı açlıkla da birleşince oturup birbirlerini yiyorlar. Ne hırsmış arkadaş.. 

Caaanım balıkları avlıyorlar, garip garip güzel güzel balıkları.. Hamsi değil ki bu bol bulunduğu ne malum.. Ben bu insanlar adadan gittikten sonra adanın alacağı hali merak ediyorum. İnsan işte, illa rezil edecek kendini, ayak bastığı yeri haşat edip dönecek..

Velhasılı kelam, kötü hareketler bunlar. Ben sevmedim yine.
Amaç bu zaten sanırım sevmeyelim ama izleyelim. İnternet araştırmamdan sonra, çok da dikkat çekmediğini söyleyebilirim bu yarışmanın ve bunu da aynı isimlere yer vermesine bağlıyorum. Yeni isimler olsa bir ihtimal daha çok izlenebilirdi. 
-