3 Eylül 2010

Burası Benim Evimmiş Meğersem


Onca zaman ne Facebook'a doğru dürüst uğradım ne de herhangi bir oyun alışkanlığım vardı. 
Son zamanlarda haleti ruhiyem oturaklı olmadığı için anormal anormal şeyler yapmaya başladım. En son marifetim de bu oldu işte.
Onca zaman Farmville oynayanlarla dalga geçtim. "Ehi ehi 'Bu Toprağın Sesi' başlamış, koş koş" dedim, "Toprak vergisi, ürün vergisi veriyor musun bakem sen" dedim. "Baytar bir tanıdığım var domuzlarına grip aşısı vurduralım" dedim. Sinir ettim, uyuz ettim milleti.. Ünlü feylosof İbrahim Tatlıseks'in de dediği gibi Allah cezamı verdi. Yukarıdaki kıç kadar tarla benim. 
Bir bok olduğu yok, gördüğünüz üzere öylece ortalıkta perişan oldu domuzlarım, koyunlarım. Ne yapmam gerektiğini de pek anlamış değilim. Millet oraya küçük bir NY kuruyor, ben de işte böyle patlıcan, ananas falan ekiyorum. 
Zaman konusunda sabırlı bir insan değilim, aceleciyim. Saatler geçiyor, yaprak kımıldamıyor çiftlikte, uyuz oluyorum. Öyle sürekli bir iş çıksın da yapayım diyorum ama neeeerdee.. Kimse benim gibi şapşalak biriyle komşu olmak da istemiyor. Efsa var işte, onun hediyeleriyle geçiniyorum. Ahaa efsa hediye dağıtıyor, yardır kızım diyerek havada kapıyorum. Komşum ol dedim birkaç kişiye, kimse iplemedi, kaldım dımdızlak. 
Herkes oynayıp sıkıldığı için kimse de oynamıyor artık. Önceki senelerde habire davet gönderiyorlardı, sitititgit diyordum şimdi de millet bana diyordur herhalde. 
Öyle işte, derdim dünyadan büyük yani. Yapabileceğiniz bir şeyler varsa ya da bu oyunu  hala oynayanlardansanız beklerim efendim. 

Bir Bakar mısınız?

Sizi bir yazıya yönlendireceğim. 


Koruk Teyze için bir şeyler yapabilirim derseniz, aşağıda mail adresi bulunan Burcu Tüzün arkadaşımız ile iletişime geçebilirsiniz:
burcu.tuzun [at] gmail.com