27 Nisan 2011

Göğüs Free Çıplak Emme Erotik Gerdek Geciktirici Haydar Haydaaar


Daha Şu Haberin şokunu atlatamamışken -ki birkaç aydır biliyor ve endişeleniyordum- yeni bir yasaklama daha gelmiş anladığım kadarıyla. Çok yeni öğrendiğim ve herhangi başka bir ortamda daha ayrıntılı bilgi alamadığım için şu an sadece ntvmsnbc'ye güvenerek yazıyorum. 


Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, yememiş içmemiş şöyle bir yazı hazırlamış. Hayır hazırladın tamam, yazdığına bak utan sonra da göndermekten vazgeç ama yok utanmadan gönderilmiş efendim bu yazı. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, hosting firmalarına bu yazıyı gönderiyor. Yukarıda görülen kelimeler ve dahası bundan sonra alan adlarında bulunmayacak, bulunanlar da kapatılacakmış. Hey maşallah!

Şu yazıda şöyle de bir şeyden bahsediliyor ki, dünya alem götüyle güler herhalde bize:
"Bu alan adları incelendiğinde gerçekten de internetin bütünlüğüne zarar veren yasaklamaların yaşanacağı dikkate çarpıyor. Örneğin içinde Beşiktaş geçen hiçbir alan adı içindeki üç harf yüzünden kullanılamayacak. Bu alan adlarından birkaçının örneğini vererek aslında olayın ne kadar kötü bir duruma geleceğini dikkatlerinize sunalım.

Degisikmezeler.com – herkesokusundiye.com – sokmarket.com – bayramcikolotasi.com – bilgisayarakademisi.com – sanaldestekunitesi.com – tiklayarak.com – donanimalani.org – bakireklam.com – citirkurabiyem.com – kredikartiborcunubitir.com – burcunubil.com – globaldizayn.org – casperminishop.net – anlayarakokuma.com"

Sitenin konuyla ilgili iki yazısı daha bulunuyor: 1 , 2 (Daha ayrıntılı bir yazı). Anladığım kadarıyla Ntvmsnbc de haberi bu siteden almış zaten.

Bu konunun yorumluk bir tarafı yok aslında. Tek tek her kelimeyi yazacak değilim çünkü hepsi birbirinden komik. Sansürün bokunu çıkarmak olarak özetlenebilir ancak, başka izahı yok.
Şakadır şaka diyorum hâlâ, çünkü çok ürkütücü, çok!!
Şakaysa, sansüre dikkat çekmek açısından güzel bir şaka kesinlikle. Hatta eylem diyelim.. Ve dileyelim.