26 Şubat 2011

Christian Camargo



Olabilir tabii, insanlık hali. Şimdiye kadar hangi tipleri beğenmedim ki bunu beğenmeyeceğim. Abi, hastasıyım adamın öyle böyle değil. Nasıl oldu da ergen aşkı etiketime şimdiye kadar eklemedim bilemiyorum. Galiba, kimse sarkmasın diye. 
Ben bu herifi, Dexter'ın ilk sezonunda tanıdım yalan yok, önceden de görmüşümdür belki bir yerlerde ama fark etmemiş olabilirim. Dexter'ın ilk sezonunu bu kadar çok beğenme sebebim bu adam olsa gerek. 
Kendileri, 71 doğumlu.. Tiyatro, dizi, film her şeye bulaşmış bu vatandaş.. 



Varlığını bildiğimden beri, dişisi var mı diye bakmadım. Çünkü bakarsam vazgeçeceğim, biliyorum. Prensiplerim var benim de, sevgilisi olanlarla ilgilenmiyorum ama bu gece kız kıza konuşurken aklıma soktular yine bu adamı, dayanamadım baktım. Varmış, hem de evliymiş adam.. (Juliet Rylance ile, kadın yetenekli bir de ühü) Bu yazı, bu yüzden ona veda yazım olacak biraz da. 


Güzel günler geçirdik seninle. Yalnız gecelerimde fotoğraflarına baktım uzun uzun. Filmlerini izlemeye çalıştım. Ama her şeyin bir sonu varmış yeğen, bu iş de buraya kadarmış.. Fotoğraflarının olduğu klasörü siliyorum. Facebook hayran sayfandan da çıkmayı düşünüyorum. Rica ederim, sen de bu işi daha fazla zorlaştırma ve beni arama, olur mu? Parmak uçlarıma basarak sana sarıldığım o günleri unutmak eminim senin için de zor olacak ama dayanabilirsin, dayanmalısın.. Hoşça kal.. Hoşça kal Christian..