26 Kasım 2008

Kürtaj Baksana Bana

Vaktizamanında okuldaki ülkücü reisi sınıf arkadaşım

Kürşat'a

Kürtaj

diye seslendim yanlışlıkla. Çok şükür duymadı.

Organik Ped


Henüz blogumda sık yazmadığım günlerde keşfettim organik pedi şimdi organik ürünlere bakarken aklıma geldi, duymayanlar duysun dedim.
Alerjisi olanlara, ağrılı regl dönemi geçirenlere önerilebilecek, içinde hiçbir kimyasal madde barındırmayan ped efendim bu.
Her şeyin organiği oluyor da pedin neden organiği olmasın diyen düşünceli insanların ürünü.
Henüz kullanmış değilim deneyen varsa ne menem bir şey olduğunu anlatsın, biz de bilelim.
Diğer bütün sağlıklı, kaliteli ürünler gibi bu da sağlıksız, kalitesiz ürünlere oranla biraz pahalı. Yanılmıyorsam 8 lira civarında ama değer.

Reklamları izlediniz.
Şimdi sizi, Sünger Bob Karadeniz'de 333 adlı filmle baş başa bırakıyoruz.

Esrarengiz Sigara Paketi


Sigara içiyorum, mutluyum.
Sigara için sokağa çıkmama gerek olmadığını düşünen ebeveynlerim bana sigara almaya karar verdi geçenlerde. Babama sipariş veriyorum, gizli gizli getiriyor sağ olsun. Neden gizli gizli.? Çünkü büyükbabam sigara içtiğimi öğrenirse hem benim hem de babamın ağzına zıçar. Babam ergenlik döneminde sigara içtiği için çarşının ortasında büyükbabamdan dayak yemiş, bu konuda acayip tırsıyor.
Gelelim esrarengiz sigaraya. Bugün baktım sigaram bitmek üzere, gidip alsam mı diye düşünürken, üşendim, babama sipariş etmeye karar verdim. Akşam babam sigaramı getirdi odama çıktım sigarayı koymak için ama o da ne, odamın kapısının dibindeki zımbırtının üzerinde bir sigara paketi.. Anneme sordum o almamış, babama sordum sadece senin sipariş ettiğini aldım dedi. Diğerleri de sigara içtiğimi bilmiyor zaten. Eee bu paket nerden geldi ve hatta niye geldi.?
Beni düşünen üç harfliler mi getirdi diyeceğim ama onlar da en azından benim içtiğim sigaradan getirirlerdi herhalde.
Eğer bu paketi büyükbabam koyduysa, neden sessizce koydu, amacı ne..? Beni denemeye mi çalışıyor yoksa dışardan almamam için bana kolaylık sağlamak mı istiyor.?
Babamla konuştum paket orda dursun kararı aldık, bakalım gelecek güzel günler ne gösterecek.. Sigaradan ölmek böyle bir şey herhalde.. Yavaş yavaş...