5 Temmuz 2010

Anlıyorum Seni Hayko Cepkin


  • "Lacivert, beyni çalıştırıyormuş, sen bugün lacivert giy." diyen bir annem var. Çok mesudum.
  • Dün akşam bir uyandım aa gözüm şiş. Arpacık çıkmış. Hiç başıma gelmemişti, heyecanlandım. Sabahın köründe FriendFeed'e yazdım bu durumu, sağ olsunlar hemen yardım ettiler. Bir merhem bu işi çözermiş, bakalım bekliyorum, akşama merhemim gözümde olacak.
  • Komşunun evine hırsız girmiş, 1500 liralarını almış bir de üstüne "Biz adamı böyle sikeriz" diye not yazmışlar. Bizim komşular da bilemiyorum şoktan mı cehaletten mi ne, notu alıp maliyeye gitmişler. Maliyedekiler de nota neden dokundunuz diye azarlamışlar bunları. Şimdi bu hikayede kaç tane mal var ben sayamadım ama yok diyemeyiz. 
  • Müslüm salağı bana küstü zahar, zaten sinirli bakıyordu artık iyice deli manyak bakıyor ve yemek yemiyor bu aralar ama benim bir kabahatim yok ki, o güneş istiyor biliyorum da elimden bir şey gelmiyor. Hep yağmur hep kapalı hava.. Garibim bunalıma girdi.
  • Birkaç üstte de yazdığım gibi gözüm şişti, stresten herhalde bu da. Zaten stresten başıma gelmedik şey kalmıyor. Genelde oram buram şişer benim. Önceden hep dudağım şişerdi şimdi gözüm şişti enteresan bir deneyim oldu yine. Bir de rahatsız bacak sendromu var, ehuah.. Adı çok komik ama kendisi sinir bir şey. Kımıl kımıl.. Neyse sınavdan sonra hepsi bitecek. Bu cumartesi kurtuluyoruuum. 
  • Artık sınavı siktir ettim. Çalışamıyorum da zaten. Bu sene çalışmaya erken başladığım için sanırım çabuk sıkıldım. Şimdi artık konu tekrarındayım güya. Bakalım artık. Denemelerde 84-85 çıkıyor sonuç ama bilemeyiz tabi, her türlü sürprize açığım önceki senelerde de böyle olmuştu çünkü.
  • Sınav bitsin, blogu komple düzenleyeceğim, bazı şeyler istediğim gibi değil onlara el atacağım, şimdi bu yazıyı bile zor yazıyorum. İçimden bir ses "Kalk lan soğan doğra" diyor. Off off..
  • Bir de ben gerçekten garip bir insanım, rüyalardan aldığım mesajlar olduğuna ciddi ciddi inanmaya başlıyorum artık. Hiçbir alakam olmasa da fotoğraflarını görüp "Ay ne şeker.!" dediğim bir kız çocuğu var, FF'den biliyorum. Dün akşam rüyamda onu gördüm, yanında annesi babası da var. Kız koştu geldi yanıma, azıcık sevdim sonra mızmızlandı gitti. Meğer bugün doğum günüymüş. İşte sadece doğru mesajları alamıyorum. Yani bir doğum günü falan kutlayabilirdik değil mi, mızmızlanıp gitmesi işi bozdu biraz. Çalışıyorum rüyaların üzerinde daha açıklayıcı rüyalar da göreceğim ilerde.
  • Şimdi uyumaya gidiyorum. Bu şiş gözle uyuyabilirsem tabi. Bir de uykumu düzenleyeceğim güya, peh!