24 Mart 2009

İyi ki doğdun Sevgilim





Hehe.. Yaşlanıyorsun sevgilim.. Bir gün bakmışsın ben taş gibi kalmışım sen çökmüşsün. Hep o aramızdaki 6 yılla ilgili işte bunlar aşkım. Ama merak etme kimseler bilmeyecek o zaman gerçek yaşını, saklarız kimliğini falan. Emekli maaşını çekmek için lazım olabilir gerçi ama onu da ben çekerim artık senin için, nolcak canım elime mi yapışır. İyi ki doğdun be valla bak çok sevindiriğim şu an. Sırf sen doğdun da beni buldun diye aslında bu sevincin sebebi ama bunu sana söylememem lazım çünkü şımarmanı istemem. Neyse yıl 2009 olmuş. Mart ayına gelmişiz ne çabuk. 25'i de oldu mu şimdi anaaa, sen oldun 29.. Hadi bakalım sevdiceğim, doğum günün kutlu mutlu olsun, bensiz kalma inşallah bir ömür. Başının püsküllü belası olayım amin. İşte hediyen:









Buraya kadar çok mu saçmaladım. Şimdi şunları oku sevgilim!







Sesini duymadığım her gün işkence..!
Ben çok alıştım sana, sensiz yapabileceğimi sanmıyorum. Böyle nasıl desem nefesim oldun. Odamda gözlerin. Beni izliyorsun, ben de sana bakıyorum evet diyorum burdasın, biliyorum.
Bir şiir okuyorum, okuduğum şiirin dizesinde buluyorum seni. Öykülerdeki iyi yürekli kahraman. Romanlarda derinliği işlenen karakter.
İçtiğim sigarada bana zarar vermeyen tek maddesin, zihnimde.
Aynaya baktığımda yüzümde. Ellerin ellerimde, saçımda, bileklerimde..
Kanımda. Nefesimde.
Aşk böyle bir şey di mi?
İnanıyorum seninle her şeye. Seninle üstesinden gelemeyeceğim hiçbir şey yok biliyorum. Seninle pikniğe gitmeyi hayal ediyorsam paranoyalarımdan uzak, ben seni gerçekten seviyorumdur duy, bil, öğren..!!
Deli gibi aşığım sana.


Söz evet söz.


Şimdi şu yazdıklarımdan kendine bir cümle edin sevgilim, güllük gülistanlık olsun.


Bugün doğum günün evet biliyorum.


Doğum günün kutlu olsun.
Seni her şeyden çok seviyorum..