30 Ağustos 2010

Japon Turistler ve Süpersonik Pippim


Dün gece rüyam çok eğlenceliydi yine. Bayılıyorum böyle zamanlara. Hem kontrol edebiliyorum hem de eğleniyorum. Film gibi oluyor.

Dün gece turizmci oldum. Japon turistlerim vardı, ama Alman, İtalyan, İngiliz bir de Temel de karışmıştı aralarına.
Sadece ramazanda çalışan bir işletmem vardı. Turistler oruç tutmayı ve ramazan ruhunu merak ediyorlarmış ve dünya para bayılıp Türkiye'ye geliyorlarmış bunun için. Ben de bu yavruları sahurda besleyip iftara kadar aç bırakarak terbiye ediyordum. Yerel kıyafetler giyip iftar yemeğine geliyorlar, dualarla oruç açıyorlar. Öyle mal mal bakıyorlardı bana. "Allah kabul etsin" dedim bunlara, ciddiye aldım yani rüyayı. 
Sonra bir arkadaşım yanıma geliyor ziyarete, ben de bu turistlerle dalga geçiyorum. "Mal mı bunlar ya, oruç tutmak için buraya gelmenin mantığı ne abi, salak mı bunlar" diyordum. Japonlar da bana mel mel bakıyorlardı. Gülümsedim mi gülümsüyorlardı işte, ne dediğimi anlamamalarını avantaja çeviriyordum. 
Öyle böyle derken uyandım.

Nasılım?

Emmy Seni Dexter Temizler


Evet sayın seyirciler ağzımı bozma aşamasındayım.
Ayıptır günahtır yapmayın etmeyin canlarım cicilerim..
Bıkmadınız mı Mad Men'den.? Her sene her sene Mad Men mi seçilir, bu ne ya?
Dexter alamadı efendim, "En iyi Drama" ödülü yine Mad Men'e gitti . 
Caaaanım Dexter'ın hakkı yendi evet kesinlikle hakkı yendi. Tamam 3. sezon çok iyi değildi geçen sene alamamasını anlarım ama 4. sezondan bahsediyoruz arkadaşım.
Tamam Mad Men de kesinlikle güzel ama Dexter'ın 4. sezonu başkaydı. Ağlamak istiyorum bildiğin aaa..

Neyse üzülme sen yavrum biriciğim Dextercığım, bu sezon öldürmeden önce porno kaydı çekersin, bu da senin yeni fantezin olur mesela, he olmadı benimle evlen biz yaparız bir şeyler.. Alalım bu ödülü seksse seks arkadaşım..

Dexter'ın 5. sezonu da geliyor bu arada. "26 Eylül" yazın bunu kenara köşeye. 
Hiiçbir fikriniz yoksa Dexter hakkında oturun izleyin geçmiş sezonları, adamı hasta etmeyin. Aaaa zaten regl olmak üzereyim, salarım sinirlerimi üzerinize uğraşırsınız sonra.