9 Mart 2009

GR-44


Uzun zamandır yazmadığım bir etikete yazı ekleme zamanı geldi. Zira az önce yine aşkım depreşti. 92 yapımı eski bir film: Universal Soldier. Az önce Cnbc-e'de izledim tekrar. Dibim düştü. Allam o ne güç, o ne bakış, duruş. Vışş arkadaş neden yazmadım şimdiye kadar nasıl çıkmış aklımdan bu harika adam. Evet itiraf ediyorum. GR44'e aşıktım ben. Yanlış olmasın Jean-Claude Van Damme'a değil. Sadece GR44'e aşıktım.
Her gün üşenmez buza sokardım ben bu adamı. Yeter ki çıksın karşıma. Anamm nasıl bir zeka, nasıl bir güç. Delirmiştim ilk izlediğimde, kılına zarar gelecek diye bütün filmi diken üstünde izlemiştim. Anneme demiştim "beyni falan yıkanmış ama iyi çocuk anne bak hem ailesine de düşkün, iyi yürekli de biri. Hıı ne dersin olmaz mı sence bana?" "Dur bakalım filmin sonunda sağlam çıkarsa düşünürüz" demişti. Çıktı çıkmaz mı ama sonunda aşık da oldu. Ben kaldım yine tek başıma. Ne günlerdi bee..! :)
Bu da hayatımdan uçup giden er keklerden biriydi işte. Saygıyla anıyoruz kendisini. O sarışın gazeteciyle mutluluklar.. Hıh..!

86'lıyım sekste ısrarlıyım

83'lüyüm sekste güçlüyüm sözünü hep kıskandım. Sonunda ben de 86'lıların da yapabildikleri bir şeyler olmalı dedim ve birkaç bir şey çıktı. Beğenmedim, iyisi mi bloga yazayım daha iyileri bulunsun. 86'lılar boynu bükük kalmasın dedim. :) Ahanda buyrun:

86'lıyım sekste ısrarlıyım.
86'lıyım çok ballıyım.
86'lıyım hayatta başarılıyım.
86'lıyım tercihlerimde kararlıyım.
86'lıyım son model arabalıyım.
86'lıyım baltalıyım saplıyım.
86'lıyım şanslı mı şanslıyım.
86'lıyım biraz alınganım.
86'lıyım kemikliyim kaslıyım.
86'lıyım hem okur hem yazarım.
86'lıyım kader utansın bekarım.
86'lıyım dövmeli hızmalıyım.
86'lıyım bol paralıyım.
86'lıyım bilinçliyim aydınım.
86'lıyım etli butlu şişmanım.
86'lıyım bazen yaptıklarımdan pişmanım.
86'lıyım küçüğüm ufacığım.
86'lıyım işsizim açım.
86'lıyım alemin kralıyım.
86'lıyım yasalı kurallıyım.
86'lıyım dallı yapraklıyım.
86'lıyım eli sopalıyım.