8 Kasım 2009

pippi ♥ gloom

Neler oldu bu 12 ayda.?

İşsiz kaldık, parasız kaldık, sigara paramız olmadı, bir sürü borcun içinde boğulmamak için birbirimize tutunduk. Babam içiyordu, her gece eve sarhoş geliyordu, bir sorun olduğunda Gloom'a ağlıyordum yine.. İşe girdim, işten ayrıldım, yine evde oturmaya başladım. KPSS süreci başladı, onunla eskisi kadar ilgilenemediğim gibi stres yüzünden kırıcı da oluyordum. İşsizlik, KPSS stresi, ailevi sorunlar... Biz zor zamanlarımızda bulduk birbirimizi ve gerçek anlamda destek olduk birbirimize. KPSS'den bir gece önce uyumadı, beni bekledi, sabah uyumadı sabah sınava gönderdi, oturum arasında konuştuk, sınav bittiğinde konuştuk, hep konuştuk.. Sonra KPSS olmadı dendi. Hüsran... Bana inanan adamı hayal kırıklığına uğrattım -o hiçbir zaman böyle söylemedi.- Bunun üstüne yeni hayal kırıklıkları... Tam iş bulacağım, buradan ayrılacağım dediğim dönemde o zamana kadar evden uzaklaşamama nedenim olan büyükbabam bizi bırakıp gitti. Gloom olmasa bunu da kolay kolay atlatabileceğimi sanmıyorum. Gerçi hâlâ her gece ağlıyorum ama alıştım artık sadece özlemden ağlıyorum. Gloom olmasa büyükbabamın ardından giderdim biliyorum. Hemen sonra bu köye geldim. Gloomsuz geçen iki üç gün ömrümden ömür aldı götürdü.. Onsuz hiçbir şey yapamayacağımı anladım tekrar.

Evlenmeye karar verdik biz. İşlerimizi yoluna koyduğumuzda inşallah önümüzde başka engel olmayacak ve evlenebileceğiz. Evet bunu çok istiyoruz..

 Hiç kötü bir şey olmadı mı aranızda, hep güllük gülistanlık mıydı bu ilişki yoo, biz de tartıştık, hepsi de hemen hemen aynı sebepten.. Ama Gloom'la tartışmayı bile çok seviyorum. Tartışmanın ortasında "Seda Sayan'a uçak çarpmış." demeyi seviyoruz.

Bu bir sene Gloom'u bulmak dışında hiçbir şey getirmedi diyebilirim aksine çok çok şey götürdü. Olsun diyorum, Gloom var.. Hani her sevgilinin birbirine söylediği şeyler var "Her şeyimsin" gibi.. Bu cümle şimdiye kadar bomboşmuş, öylesineymiş. Bir insan gerçekten her şeyin olabildiğinde anlıyorsun bunu. Gloom hem bi'tanem hem her şeyim.. Düşünün değerini, anlamını.. O olmadan nefes almak bile zor. Bağımlıyım ona, yalan yok. 

Çok zor zamanlarda birlikteydik, bu bizi daha da bağladı birbirimize biliyoruz, daha da bir sürü zorluk çıkaracak hayat karşımıza ama yanımda Gloom olduğu sürece korkum yok. Allah bana onu hediye etti, hep senin yanında olacak dedi. Bunu biliyorum, o bana armağan. O benim.

Masallardaki gibi bir aşkı gerçek hayatta bize sunan Tanrı,
Seni çok seviyoruz.

Jackie Chan,
Sen gerçekten iyi bir adamsın. Sağ ol her şey için..

Gloom, Sevgilim, Her Şeyim,
Seni çok seviyorum. Her şey seninle güzel. 
Aşığım evet çok hem de..


Ağlarken burnum akıyor ama.. Kolunu uzatır mısın, sevgilim?

Nesli23 sizi bekliyor!‏

Nesli23, kimsin arkadaşım sen, neden bekliyorsun beni?
Nesli23, ı ıh cicim..!

Aninda ONLINE tanisma imkani
- Resimli üye profilleri ve galeriler
- Üye karsilastirma sistemi
- Üyeler arasi mesajlasma
Telefonla iletisim
msn adresi alma 
- Üyelik ÜCRETSİZ !