16 Şubat 2009

Kabaramazsın Kel Fatma

Berbat bir cumartesiydi.
Sevgililer gününde yataktan çıkmamak varken ben gittim bir salon dolusu insana sunuculuk yaptım. 11'de çıkarsın dediler yok, 2'de çıkarsın dediler yok, 3 buçuk dediler yok tam 7'ye kadar dikildim ayakta.
Bunlardan başka bir de koca buluyordum az kalsın ayak üstü.
Polisin biri kur yaptı bir amir sana polis koca bulalım dedi. Bir başkası sevgilin var mı diye ısrarla sordu. Daha neler neler.. Rezillik diz boyu.
Bu sabah da iş yerindeki arkadaşlardan biri sana İstanbul'dan koca buldum demez mi..?
Dedi valla.
Sanki evde kaldım. Lan daha 23ümdeyim. Tazeciğim elhamdülillah. Yok ama yaşım gelmiş de geçiyormuş. Evlenmem çoluk çocuğa karışmam lazımmış.
En sonunda tesadüfen evlendirecekler o olacak.
Eve nasıl geldim bilmiyorum yağmur çamur. Saçım da ıslandı. Daha yeni boyatmıştım da. Of ki off. Kedi gibi oldum..
Çıktım hem yağmurdan kaçayım hem oturayım kendime bir profiterol ısmarlayayım dedim. Arkadaşlara rastladım. Onlarla oturduk uzun uzun. Takım elbiseye tahammül edemediğim için yanımda getirdiğim kıyafetlerimi giydim. Nerde? Tuvalette. Evet yaptım bunu.
Sonra neyse eve geldim işte. Halamlarda kaldım gece. 
Aslında şöyle bir baktığımda hareketli bir hafta sonuydu ama işte.. Ne bileyim koca bulma hadisesi beni fazlasıyla gerdi. Çünkü iş artık şakayı geçti.
Bekara alerjisi var milletin. Bekar gördüler mi alarmları çalmaya başlıyor, evlendirme ihtiyacı hissediyorlar.
Öhöm Öhöm..
Eh hayat işte..
Bu arada güzel bloguma seslenmek istiyorum. İnan hep seni düşündüm şekerim ama elimden bir şey gelmedi. Seni seviyorum lan blog. Valla lan.. Bak inanmıyor allahsız tosbağa dedim blog dedim seviyorum dedim alooo..!
Öğleden sonra da müfettişler gelecekmiş. Hayırlısı. Onlar da beni evlendirmeye kalkarlarsa tam olacak.. Tası tarağı toplayım kaçmam lazım burdan.

Durum budur efendim. Akşam evime sağ salim gelebilirsem ve babam pc'ye haddini bildirmemiş ise kavuşacağım her şeye. Oh mis..!
Haydi bismillah..
Demir attım yalnızlığa bir hasret denizinde ve şimdi hayallerim o günlerin izindeeee...
Ne diye yazdığımı sormayın ben de bilmiyorum...