21 Aralık 2009

Çıtçıtlı Badiiii

Ekşi'de, Yapılmış En Aptalca Dalgınlıklar başlığını okuyup gülüyordum. Sonra durdum lan ben gülüyorum dedim, cidden acayip hoşuma gitti bu durum. Güldüm ben. Kahkaha attım olum hatta. Sanırım en çok da bunları yapma potansiyelime ve benim her zaman yaptığım saçmalıkları adamların dalgınlık diye yazmalarına güldüm. Papatya Prensescim, sen de oku bak valla oku.

Neyse ama aklıma geldi anlatayım.

Bunu bu sefer ben yapmadım. Benim kendinden dalgın bir arkadaşım var, bana benziyor falan böyle çok severim kendisini. Bu bir sabah kalkıyor oh mis, ekmek almaya bakkala gidiyor. Ekmeği alıyor, bir de bakkalın önünde iki saat gazete seçiyor, ay bu şu düşünceye hitap ediyor bunu da alayım yok bunun kırmızını beğenmedim bunu bugün almasam da olur diye bir güzel vakit geçiriyor. O sırada yanından gelip geçenlerin gülmelerine ise klasik "Alla alla" tepkisini veriyor. Sonra eve döndüğünde anlıyor ki, hani şu mayoya benzeyen çıt çıtlı iç çamaşırları var ya, bizim esas kızımız bu çıt çıtları iliklememiş ,hayır iliklememesi tabii ki sorun değil ama en önemli kısmı pantolonunun arkasından sallandırması sorun tabii.

Ne demek istediğimi anlamamış olanlar için geliyor:
Heh işte bunun kadınlar için olanı. Düşük bel giyince götün başın muslukçu çatalı gibi meydana çıkmasın deyü..

Bu da böyle bir anımdı, anıyı sahiplendim. 

Gel Sen Ne Çektiğimi Bir de Bana Sor


Devletin duvarına Sünger Bob çizdim. Artık binbir kılıfla ücretli yapıp 3'te 1 maaşa çalıştırmalarına saysınlar. Aldın mı 3'ün 1'ini alırsın üçün birini.. İdealistlikmiş, çoluk çocukmuş.. Ah eşek kafam ahh!! 

Üzülmeyin duvar için lan, her gelen nasılsa sözleşmeli ya da kadrolu oluyor alıyor boyasını oh mis..! Herkes benim gibi mal değil ki ücretli öğretmenlik yapsın burada. Gerçekten salak olduğumu düşünüyorum. Zaten en boktan daireyi bana verdiler, en boktan, eşek bağlasan durmazdı geldiğimde, ben durdum. Eşekleri bu yüzden seviyorum işte, hepsi benden daha zeki, hepsi.

AYCA SAIRIBEBEK - Yapayalnızım Bekliyorum

Şu yaptım bekliyorum'un modası geçmedi mi ama Ayça'cım yapma etme olmuyor böyle. Hem benim Ayça diye arkadaşım var, seni bulsa bir kaşık suda boğabilir hiç hoş değil bu yaptığın.

---

BAYLAR İŞİNİZİ ŞANSA BIRAKMAYIN

1: 3 Ayda 7 Santim Daha Buyuk Olması Elinizde ?

2: Erken Boşalma Tarihe Karıştı ?

3: Bayan Azdırıcı Damla İle Daha İstekli Olun ?

ÜRÜNLERİMİZ ORJİNAL VE YASAL ÜRÜNLERDİR.
DENEMEKLE NE KAYIP EDERSİNİZ


Ayçacım bu arada ben erkek değilim, öyle bir dedikodu dolaşıyor diye hemen uzatıcı zımbırtılardan mı önermen gerekiyordu ayıp ama ya.! Lazım değil, hadi canım..!
Yeri gelmişken söyleyeyim bayan da sensin ayrıca!!

Yazık Lan Öyle Deme

http://www.ntvmsnbc.com/id/25034541/
ÇÖPE GİDEN 7 YIL
Filipinler’de bilimsel araştırma için 7 yıl boyunca nadir bulunan bir kertenkelenin dışkısını toplayan bir İngiliz akademisyenin ‘koleksiyonu’ labratuvar temizlikçilleri tarafından çöpe atıldı.
Çok üzülüyorum böyle şeylere ya, geçen de MAB'ın Berlin Duvarı'ndan aldığı parçanın evde işçiler tarafından atıldığını öğrendim nasıl oturdu içime. Komik gibi ama değil, cinayet sebebi be, cinayet.

Ölürüm

Sevdiğim, saydığım yaptığı işlere doğru dediğim bir sürü insan öldü, ölecek.! Bana da fenalık geldi daha şimdiden. Oho bunun orta yaşı var, yaşlılığı var, nasıl katlanmalı gidenlere bilmiyorum.
Yaşlandığımda elimde kala kala bir İsmail YK, bir Şahan Gökbakar kalırsa ölürüm kahrımdan zaten. Ölürüm bildiğin..