18 Mayıs 2009

Hastalık Üstü Ölüm Haberi


Evet sonunda bu da oldu ve bendeniz yataklara düştüm, hastayım, ölüyorum.
Hep şu domuzların yüzünden, Rabbim yasaklamış işte ne diye beslersiniz anlamam ki.. Bizim komşunun böyle çamura yatmış 8000 civarında domuzu var. Yüzüme yüzüme üfledi geçen bir tanesi. Hah işte ondan mütevellit ateşler içindeyim iki gündür. Böyle boğazımda domuz uyuyor sanki öyle bir şişlik var.
24 saatlik günün 26 saat 15 dakikasını uyuyarak geçiriyorum. Rüyamda sevgilimle piknik yapıyoruz. O, tenhada beni kıstıracakken amcamlar geliyor, noluyor lan burda diye bizimkinin üstüne yürüyorlar. Gloomcum napsın valla iğfal edemedim aniden geldiniz hem zaten biz evleneceğiz, panik yapmayın diyor. Amcamları durdurmaya yetmeyen bu sözler aksine daha bir sinir bozuyor ve Gloom güzelce dayak yiyor amcamlardan. Amcamlar dediğim de 2 metre boyunca 3 tane izbandut adam yani bir de yanlarında getirdikleri 2 tane eğitimli pitbull, yoksa Gloom döverdi onları ama takdiri ilahi artık, bir yerden sonra fazla sorgulamamak lazım.
Rüya böyle bitiyor amcamlar bizi zorla everiyor. İki tane uşağımız oluyor. Birinin adı Asya birinin adı Avrupa. Ortada da su şişesi. Ehem bu böyle değildi neyse.
Limonlu soda içip özgürce geğirmeyi seviyorum. Yani ben hep böyle sesli geğirmenin özgürlüğünü yaşamak istedim ama içime işlemiş kibarlık izin vermedi buna. Lisedeyken şu bilerek geğirme olayını öğrenmek için ne kadar yırtındım anlatamam yok ama olmadı. Sonunda olayı buldum. Tam geğirme isteğin olunca ağzını açıyorsun kocaman. Her zaman olmuyor ama bazen işe yarıyor. Mide kuş gibi oluyor bir de.

Eurovision'la ilgili yazmadım.. Ama özetini bir giri ile izah edeyim.
@3463449 - Giri formata aykırıydı fark edilmiş uçmuş. Şöyle diim: Bir keman uğruna ya Rab ne güneşler batıyor.

Bir de sabahın köründe aldım haberi yine CNN önce davrandı. Saat 6'da son dakika geçti sitesinde. Türkan Saylan, evet gitti.. İçimden dedim ki bu insanın gidişini hızlandıran herkes bu ölümden mesuldür. Katildir her kim yerinden ettiyse Saylan'ı. O keyfî iş peşindeki çok büyük insanlar sıcacık yataklarında uyurken, o gidiyordu. Bunu düşündükçe adaletin bu mu dünya dedim. Takip edemeyiz her ayrıntıyı ama bu gidişi hızlandıranların sonu da yataklarında huzurlu bir ölüm olmaz gibi geliyor. İlahi Adalet var bence. Doğa kendi adaletini kuruyor, kendi terazisi var doğanın. Haydi bakalım.