19 Nisan 2011

Şimdiki Aklım Olsaydı I



* Şimdiki aklım olsaydı, bekçinin oğlunun bana almaya kalktığı şekeri "Kimseden bir şey alma, şeker verirlerse hemen kaç." tembihini ciddiye almayarak kabul ederdim. Ben reddedince kardeşime aldı, kız karşımda şapır şupur yedi şekeri. Ben de gözleri hülyalı bir şekilde anne eli değmiş salyalarımı sildim. hık

* Şimdiki aklım olsaydı, lisede "patates ekmek" adı altında satılan kilolarımı almazdım, alsam da hemen verirdim. Zaten koca popolusun ablacım, neyine gerek senin kilo almak? Hadi aldın, ver bari.. Yok, neymiş efendim, sınav stresiyle herkes kilo alıyormuş, sınava çalışmıyor olsa da arada kaynarmış.. Bok kaynamışsın affedersin. Aç bak fotoğraflara, herkes cillop bir sen hırkalara sığmaz taşıyorsun. Patates kafa!

* Şimdiki aklım olsaydı, elini her öpüşümde kocaman sahte yüzüğünü burnuma burnuma çarpan "misafir kadın"ın elini öpmezdim. Öptün de harçlık mı verdi, öptün bari boşa öpme, oğlu olsun yeğeni olsun bir şeyi olsun. Ama yok anca salak salak öp bir de burnun aksın o acıyla.

* Şimdiki aklım olsaydı, lisede de şimdi ettiğim kadar küfür ederdim ama saf salağım ya hani, hani öğretilmiş ya "küfür kötüdür" diye.. ı ıh etme sen küfür, e mi? İdiot işte. Hayır görüyorsun da küfür eden kızların ne kadar popüler olduğunu.. Allan salağı, hem şişkosun hem kısasın hem de "temiz ağızlı"sın.. Mal, yemin ediyorum gerizekalı ben.!

* Şimdiki aklım olsaydı, camide çok güldük diye bizi abdest almaya yollayan imamın sözünü dinlemezdim. Doğaya ayaklarımı göstermekten nefret ederim ama imam dedi ya, yarış hemen, bok var gibi abdest al. Hayır bir de işe yaramış olsa bari, neymiş efendim belki gülerken altımıza kaçırmışmışızdır. Bir şey var gibi gidip abdest aldım, bir sürü potansiyel kocayı "gülerken altına kaçıran kız" damgası yediğim için maşa kadarken kafadan kaybettim. Salak ben!