11 Mart 2009

Yabancı Kadınların Türk Erkek Hayranlığı



Şu yabancı kadınlardaki Türk erkek hastalığını anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Ne anlıyorlar bizim göbekli, sürekli homurdanan, sürekli kıskanan, şekilsiz biçimsiz erkeklerden. Kafam karışıyor, sen git ülkendeki cillop gibi adamları bırak gel burdan bir adama aşık ol. 4S kuralı mıdır nedir arkadaş, romantik falan olsalar neyse. He diğer şeyi kasdediyorlarsa, yapılan gerçekçi araştırmalarda Türk erkeğinin o özelliğinin de fos çıktığını duymayan kalmamıştır sanırım. Gururundan hiçbir ankete doğru cevap vermedikleri için bütün adamların şeyini 20 cm., sevişme süresini de 7 saat zannediyoruz herhalde. Aslında erken boşalmanın alası var bizimkilerde. Önsevişme dersen yok. Haliyle erken boşalan bir adam elbette:

-Bence önsevişme gereksiz.
der.
Seni öylece bırakıp poposunu döner uyur.
Bir de bunun üstüne harikayım lan ben, bir tane kadın kesmez beni, çapkınlık yapayım iyisi mi der, kazandığı üç kuruşu da saçma salak yerlerde harcar.
Ve işte bu insanlara hayran bir kitle var anlamıyorum..
Genellememek lazım tabii. Neyse ne dediğim anlaşılıyor nasılsa.
Hayır yabancı kadınların bildiği bir şey varsa söylesinler biz de içimizdeki yabancı erkek sevdasından kurtulalım. Hiç değilse İtalyanca kursuna para vermeyiz boşu boşuna.
Nedir yani nedir, yukarda soldaki zıpçıktının neresine vurulabilir bir insan.
Gerçi Tarkan da bir Türk erkeği ama neyse..
Şimdi genelleme yapma diyeceksiniz de daha çok hangi kesimin tercih edildiğini düşününce bunlar çıktı örnek olarak.
Elbette cillop gibi Türk erkekleri de var.
Yaramaz yabancı erkekler de..