11 Kasım 2010

621942783613492866120025916364



Performansımda düşüklük var değil mi, çünkü yazacak kadar iyi değilim. İki sene öncesi hatta geçen sene ne kadar güzelmiş her şey. İçimdekiler tükeniyor. Bünyeyi dinlendirme çabasındayım ama mümkün olmuyor tabii bu. 

Geçen hafta bir haber okudum ve yine nevrim döndü. Okuduğum andan beri iki satır yazayım diye uğraşıyorum ama işte ne demeli, nasıl tahammül etmeli bilemiyorum. Yok saysam içime atıyorum o kadar, kimsenin haberi olmuyor. Gerçi yazmışım ne olacak değil mi, kaç kişi okuyacak, neyi değiştirebiliyoruz ki? Öğrenilmiş çaresizlik dedikleri var ya hani, heh ondan işte durumum, durumumuz. 

"KPSS’nin iptal edilmesine neden olanlardan 7 kopyacının mülakatla eleman alacak olan TRT’ye başvurduğu ortaya çıktı. Başvurularda, Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir, 119 net yapan Harun Aydın’ın referansı oldu."
Söyleyecek bir şeyim yok gibi aslında. Sadece bilinsin diye yazdım. Haberi başka kaynaklardan da okudum. Bir haber sitesinde uzun uzun inceleme yapılmış. Kişilerin geçmişlerine dair bilgiler de vardı. Fazla ayrıntı verdiği için linki eklemiyorum ama kopya skandalına neden olan grupla yakın bağlantılı bir geçmişi var kişilerin. Zaten kopya konusunda adı geçen kişiler bunlar. Linkini verdiğim haberde yedi kişiden bahsediliyor, diğerinde iki ama iki kişinin de adı, geçmişleri, puanları ve kopya soruşturmasında adı geçip geçmediği vs ayrıntılı şekilde bildirilmiş. Bir de şu bilgi verilmeli: TRT, bu malum haber sitesinin ayrıntılı haberinden sonra herhangi bir açıklama yapmadan bir hışım kapatmış efendim sorgu sayfasını. 

Bildiğim kadarıyla konuyla ilgili bir gelişme yok, olması şaşırtırdı zaten. 
Öyle işte. Daha daha nasılsınız?