18 Haziran 2011

Kavga Yağmur Survivor Regl Kıl Tüy Göt Bok Sıç

Ay dün ne oldu bilin bakalım?
Ne yapayım arkadaşım yok, böyle böyle gideriyorum dedikodu ihtiyacımı. 

Bizim evin önü pek cenabet bir yerdir. Yılda iki araba anca geçer ama geçerse de illa başına bir şey gelir, ya lastiği patlar ya durduk yere bozulur. Arabayla da kalmaz, nerede köpek var bizim evin önünde dövüşür, nerede kedi var bizim evin önünde sevişir. Öyle bir yer işte. Dün de iki kız birbirine girdi. 

Ben odamdaydım, bir gürültü gelmeye başladı. Saf ben, annemle babam cilveleşiyor sandığım için oralı olmadım başta ama sonra bizim Efe'yi mi rahatsız ediyor çocuklar diye çıktım. Baktım ses sokaktan geliyor anaaaa 7-8 ilköğretim bebesi bir de ortalarında bir adam. Haydaaa adam kızları dövüyor dedim. Hemen dışarı çıkayım dedim sonra bacağıma baktım, aa içlik. Hıyarlı baba gibi çıkmayayım dışarı dedim. Polisi mi arasam ki diye düşündüm ama sonra hahaa buradan acil numaralar çıkmıyor ki bi kerem akıllım dedim. Zaten polis fikrinin çok saçma olduğunu anlamam çok sürmedi. -İlk kez acil bir durumda polisi aramak aklıma geldi. Noluyor lan?- Tekrar balkona çıktım. Ben içliğimle cebelleşirken annem çıkmış kapıya. Balkona çıktığımda annem azarlıyordu kızları. İyi ki aşağı inmemişim ben, zira adamcağız sadece kızları ayırıyormuş, bir günahı yokmuş garibimin. Kızlar annemin azarından niye korktular bilmiyorum ama korkup ayrıldılar. Biri gülüyordu, anladım ben o çirkef olandı; diğeri de ağlıyordu. Hem ağlıyor hem "Şerefsiz, orospu çocuğu" diye bağırıyordu. Kavganın başını kaçırdığım için bedbaht oldum ama olsun, bir kız kavgasına şahit olmak da yetti bana.

Bir de burası bizim malum kapının önü oluyor. İki gün önce yağan yağmur sonrası:




Bir de hazır kavga dövüş demişken, bugün Asena'nın röportajını okudum. Daha önce çok saydırmıştım Survivor moral bozuyor, hep mi ağdalı bu millet diye ama meğer iş başkaymış. Günahlarını almışım. 
Ağda işini oradaki ağaçların sakızıyla hallediyorlarmış. Regl olunca denize giriyorlarmış, sonra giysilerini yıkıyorlarmış, denize giriyorlarmış giysilerini yıkıyorlarmış. Ben bu kısımdan bir bok anlamadım ama anlayan açıklarsa sevinirim. Sonracığıma çiş kaka olayını da biraz deniz suyu alıp ormana dalmak suretiyle gideriyorlarmış. Asena dönünce ilk işi "Tüylerim görünüyor muydu?" olmuş misal.
Sizlerin huzurunda özür diler, kendi tüylerimin derdine geri dönerim. Ah ah meğer ne çok ortak noktamız varmış Asena'yla. Hem tüylü hem regl oluyor. Aynı ben lan. 

Küçük Bir Yanlış Anlama


Yine eski bir haber bu, bilmiyorum hatırlayanınız var mı.. 
Adamımız Neil Smith adlı bir İngiliz, gençliğinde rock yıldızı olmayı hayal etmiş hatta bir grupta bas gitar da çalmış ama bu hayalinin sadece hayal olarak kalacağını anlayıp müziği bırakmış ve elektrik mühendisi olmuş. 

Yıllar sonra iş için Sibirya'ya gitmiş. Kaldığı otelin -ki herif mühendis kaliteli otelde kalıyor tabii- zengin sahibiyle içe sıça konuşmaya başlamışlar ama tercüman aracılığıyla. Smithciğim diyor "Ben yıllar önce rock müzik yaptım, grubumuz falan vardı hacı ama sonra bıraktım bu işleri." , tercüman çeviriyor "Bu adam ünlü bir rock yıldızıymış, grupları falan varmış." Haydaaaa.. Sonra adamı Rolling Stones'un gitaristi sanan otel sahibi, bizim Smith'e güzellik yarışmasının jüriliğini teklif ediyor. Kabul ediyor Smith, ne bilsin bunun Miss Sibirya Güzellik Yarışması olduğunu.. 

Adamı limuzinle almışlar, kırmızı halıda yürümüş, millete imza dağıtmış. Tabii adam bu işte bir bokluk olduğunu anlamış ama artık yapacak bir şey olmadığına kanaat getirmiş olmalı ki içeri girmiş. Yetmemiş Rolling Stones üyesi sıfatıyla konuşma yapmış. 

Yarışmanın ardından imza dağıtmaya devam etmiş, televizyona demeç vermiş. Hatta gelip "Albüm yapsağa bize hacı" deyip şarkılarını dinletenleri idare etmiş. 
Ama hep mecburiyetten. Utanmış gerçeği söyleyememiş tam 1 AY boyunca.
Sonra nasıl anlaşılmış bu olay orasını bilemiyorum ama. 

Yalnız adam şanslı. Putin bunun çalıştığı fabrikayı ziyaret etmiş ve karşılıklı votka içmişler. Bir Sibirya gezisine neler neler sığdırmış yani. 
Gerçi şurada Putin'i karşılama komitesine dahil olup Putin'i Rolling Stones gitaristi olarak karşıladığı da yazıyor ama olsun.

Olmazsa olmaz çağrışım: Deli Deli Küpeli


Link
Link

Cesaret Spreyi

Avustralyalı bilim insanları, fobilerden kurtaran bir sprey bulmuştu birkaç sene önce, nedense yazmamışım ben bunu. 
Terapiyle birlikte devam edildiğinde insanı rahatlatan, fobilerini yenmesini sağlayan, içinde oksitosin ve D-sikloserin hormonları bulunan ve burundan alınan bir sprey bu.
Daha çok sosyal korkuları olanlar için ama zannımca. 

2008'de çıkmıştı bu haber. Yıl olmuş 2011 daha ses yok, ne olacak bu sosyal fobiklerin hali diyen yok. Çok üzülüyorum aaa..

Yürüyor Durduramıyoruz