26 Mayıs 2009

Sapığım Sapıksın Ama En Önemlisi Sapık


Bakınıyorum şöyle bloglar aslında tam sapıklara göre. Gerçekten. Mesela 19 yaşındaki kızına gece elbisesi için üst bir zımbırtı örüyor hanım, sonra kızının resmini çekiyor memeler fora.. Onu bloga ekliyor. Ben paranoyak bir insan olduğum için dikkat ediyorum böyle şeylere, onların aklına gelmez ama benim aklıma geliyor, içim fesat napiim.
Bloga fotoğraf koyma işi güzel bir şey bence aslında ama şartlarımızı düşündüğümüzde pek de güzel sonuçlar doğurmuyor olsa gerek. Ah bakın burda nasıl da gülüyorum dediği bir fotoğrafa bakıp otuz bir çeken bir erkeğin varlığı onları onurlandırırsa bilemiyorum ama benim midemi bulandırırdı.
Çocuklar için özellikle. Şu bloga gelen aramalardan sonra ne kadar endişelenmemiz gerektiğini daha da bir idrak ettim. Hani hep böyle geyiğe vuruyorum ama "yok artık oha" deyip sinirlendiğim bir sürü arama oluyor. Çocuklarla ilgili olanlar da var bunların içinde. Yani ebeveyn olsam çocuğumun fotoğrafını uluorta kullanmazdım.
Öff neyse aramalar gelince aklıma sinirlendim devam edemeyeceğim sanırım ama anlattım derdimi. En azından aklında bulunsun di mi blog.?