17 Nisan 2010

Arkadaş Arıyorum İlanı Verenleri Anlıyorum

Evet anlıyorum, empatik sempatik patik bir insanım ben.


Beraber bir çay içeceğim bir arkadaşım bile yok. Durum vahim. Okurken hiç bu duruma geleceğimi düşünmemiştim işin aslı. Millet okul bitti memleketine döndü ve yatırım yaptığım bütün arkadaşlar da bahtsız oluşumdan dolayı hayatımdan çekildi kala kala bir ben kaldım.
Biri vardı okul bitti ailesini de aldı taşındı. Biri vardı sevgilisi beni istemedi o da selam vermez oldu. Ben de kaldım burda biçare. 
Çok ukalayım ben ondan zahar arkadaşım yok. 
Kendimi de eleştirdim mutluyum. 

Kronik Yorgunum

Omuzlarımda gökdelenler halaya durmuş bense şu yaşımda ders çalışmakla meşgulüm. Arkadaşım, başka bir yolu yok mu şu işin, insanı durup dururken küfre bağlantı verdiriyorsunuz.


İsmine ne hikmetse her seferinde sebze meyve çayı dediğim bitki çayları iyi geliyormuş yorgunluğa dedim. Anacığım sağ olsun, "Kardeşin alıyor sen de al" dedi. E be düşüncesiz anam, kardeşimin bursu var da alıyor benim neyim var da alayım.? Eğlence olsun diye meteliğe kurşun da atamıyorum zira bunun için kullanacağım meteliğim ve kurşunum yok, bunlar da para..


Allam oynatmaya az kaldı doktorum nerde!!??

Bir Nahçivan Vardı Ne Oldi Ona


Bu küçük ülke beni hep duygulandırır nedense. Ne yapıyor acaba orada insanlar..  Ne bileyim bütün komşu ülkelerin adı geçiyor bir bunun adı geçmiyor. Nerde napıyor, bilen varsa söylesin, endişeleniyorum onun için.. Cık cık cık..