7 Eylül 2008

Dideral


Hayat kurtarıcım bu ilaç.
Ellerin hareket kabiliyetini kaybedecek şekilde titremesi ve bunun yüzünden bazı ortamlarda sıkıntı yaşamak gibi sorunum vardı. 
Fakültede yaz okulu zamanı çok zekiyim ya üstten ders alıyorum, üstten aldığım bir derste hoca tahtaya kaldırdı, bu beyitin aruz kalıbını bul dedi.. mef'ulü mef'alü falan neyse de kalemi tutamıyorum arkadaş. Neyse yapamıyorum dedim oturdum, bir de üstüne hocadan azar işittim, bu zamana kadar aruz öğrenemeden nasıl geldin buraya diye. Hocam biliyorum ama ellerimi kullanamıyorum desem daha beter rezillik o yüzden sustum.
Baktım bu iş olacak gibi değil en sonunda doktora gittim. Sevgili doktorcuğum bana Dideral yazdı. "Ağır bir ilaçtır, çok fazla kullanma, yarım yarım kullan" dedi. Elleri dert görmesin.
İlacı kullanmadığım zaman mutsuz bir insanım, ama ilacı aldım mı oh be diyorum, kendim oluyorum.
Kalp hapı aman dikkat de diyorlar ama valla erken ölmeye razıyım, sosyal fobiyle başka türlü baş edemezdim herhalde. Şimdi iyiyim.. Lazım oldukça kullanıyorum. Allah ayırmasın ne diyeyim.
Doktorcuğumun alnından öperim..
-----------------------------------------
DüzeltmeGoogle aramaları buraya yönlendirdiği için kendimi sorumlu hissettim. Okuyan kişi, rica edeceğim bulunduğun yerin bir blog olduğunu unutma. Burası benim canımın istediği, içimden gelen zımbırtıları tıkırdattığım bir yer.. Bendeniz doktor değilim. Doktor olacak kadar sabırlı da değilim. Merak edip aradığınız ilaç sadece kullandığım ilaçlardan bir tanesi. Buraya yazma sebebim de bu. Bu yüzden beni doktor zannedip de soru sormayın.