9 Temmuz 2009

Babam Annemi Aldatıyor ama Zıçan Benim..!


Babam çapkın bir insan. Evlenmeden önce yediği haltlar hâlâ konuşuluyor. Bir de yakışıklı ki sorma. O zamanlar parası da varmış arabaya kızları atıp geziyormuş artık tenhada ne yaşadığı onların bileceği iş.
4-5 sene önce telefon faturasında dikkat çeken bir iki numara olmuştu, o numaraları cep telefonunda kayıtlı numaralarla karşılaştırdım abuk sabuk kayıtlar. Neyse numaraların sahiplerini öğrendim, evinin adresine kadar öğrendim. Bir arkadaşa söyledim babamı takip ettirdim kadının evini buldum falan filan. Bunu anneme anlatmadım tabii çünkü annem direkt evi terk ederdi. Babamla oturdum konuştum karşılıklı açtık biraları dertleştik. Babam bir ara bir konu yüzünden davalık oldu işler karıştı o dönemde bu kadın babama yardım etmiş bir şekilde, kadınla ordan tanışıyormuş. Kadın da evliymiş. Babamın dediğine göre sadece telefonlaşmışlar ama ben eve gittiğini de biliyorum. Bu böyle.
Büyükbabamı doktora götürdüğünde kadının biri de annesi için tahlil sonuçları mı ne bekliyormuş. "Ay bu işlerden hiç anlamam bana yardım eder misiniz?" demiş. Tahlili alınca beni çaldırır mısınız deyip babamdan numarasını almış. Sonra işte mesajlaşmalar başlamış. Doktor işleri bitince bir gün babamı aramış ben oraya geliyorum demiş. Babam kabul etmemiş. Bir hafta sonra mı ne işte kadın çıkmış gelmiş, ben geldim diye aramış babamı.. Ben bu kısımdan sonrasını kuzenden öğrendim, kuzen erkek olduğu için ona anlatmış. Kızla oturmuşlar bir yerde kız bariz para avcısı bir şeymiş. Yer mi babam bunları.? Benim senin yaşında kızım var deyip kızı geri göndermiş. Bu da böyle..

Bu aralar babamda yine bir gariplikler var. İnternetsiz yapamaz oldu. Oyun sitelerine takılıyor sürekli. Telefon elinden düşmüyor. Bir gün gizlice aldım telefonu karıştırdım bir iki bir şey var Tarık diye kayıtlı biri babama aşkım diyor.. Adam gay babama asılıyor olabilir. Babam gay olabilir.. Bunlar uzak ihtimaller.. :) Neyse işte ben aldım numaraları. Kardeşime verdim sen Telekom'dan ara bakalım kadın mı erkek mi bunlar onu öğren dedim. İkisi de açmamış telefonu. Üstünde fazla durmadım olayın, öğrenip ne yapacağım ki hiç. Geçen gün Küçük Kara Balık'la telefonda konuşurken annem konuşmamızı dinlemiş ve ben de rastlantıya bak ki telefonda bu olayı anlatıyordum. Annem geldi babandan şüpheleniyorum elimde iki numara var bana öğren ne olup bittiğini. Haydaaa.. Anladım tabii konuşmamın dinlendiğini, annem kabul etmedi ama elimde iki numara var diye tehdit etmiş babamı yani kesinlikle benden öğrendi olayı. Şimdi küsler. Geçen sene kardeşim "Sen beni takip edeceğine kocanı takip et" demişti anneme. O zaman da 15 gün küs kaldı annem babama, benim zeka oyunlarım sayesinde barıştılar. Ama şimdi olayı başlatan ben olunca barıştıramam da.. Ve işin ucunda benim olduğum anlaşılınca herkes üstüme gelecek. Tam anlamıyla zıçtım.

Nasıl çözeceğim ben bu olayı bilemiyorum.