26 Ekim 2010

Adı: Melis (Daktilo Sesi) Yaşı:1 (Daktilo Sesi) O Bir Ölüüüüüü (Daktilo Sesi)

Şimdi neden dana kadar görseli koydum, çünkü Solmaz'ın beyin sulanmış garanti. Yazdığı yer bir kişinin hesabı değil, Farmville hayvancıklarını paylaşma mekanlarından biri. 
Neeeyse gelelim Melis'e.. 
Melis isimli arkadaşlar varsa özür dilerim ama bu isimden gerçekten tiksiniyorum. Böyle bitkigiller isimlerinden zaten haz etmem bir de melisten hepten nefret ederim. 
Ayt neyse demem o ki Melis diye 1 yaşında çocuk mu olur arkadaş!?. Melis dediğin 17'lik hatun ismi. Böyle sırnaşık, cilveli falan. 
Bir de yavrum Melis ölmüşsün, Allah rahmet eylesin de şu işten çıkarın nedir senin kuzucuğum? Yani bunca çabayı harcama sebebin ne kuzuşişim? İki gerizekalı bunu oraya buraya yazınca aramıza geri mi döneceksin? Bir de mesela şu var merak ettiğim: Öpüleceksin derken? Yani 1 yaşındaki çocuk ne ara coşmaya başladı, öpmek, sevmek, çıkma teklif etmek.. Öbür taraf bozmuş seni Meliscim, valla bak. Döneceğini bilsem oraya buraya yapıştıracağım hani sırf seni o kötü yoldan kurtarıp evinin bebeği yapmak için ama dur dur istemem istemem, senin adın Melis. Kal canım sen orada. Evet.