18 Haziran 2010

Zibittiklerimizden misiniz yoksa Micittiklerimizden misiniz?

  • Severim çocukları ama ergenliğe girmeyenleri.. Hiç girmesin o çocuklar ergenliğe. Ergenliğe girdiği an "resmi" anlamda hâlâ çocuk dese de birileri, bence artık o bir çocuk değil başka türlü bir yaratık olmuş demektir. Benim bir yeğen var, kız çok akıllı, zeki, tatlı, sevimli bir şeydi. Geçen sene gördüm, dizine kadar çizmeler giymiş, düşük bel pantolon göt baş meydanda. Noluyoruz dedim ama içimden tabii. Sonra msn'de kişisel iletileri benim ergenlik günlüklerimden bile beter. Artık cici kız olma zamanı geçti, herkes canımı çok yaktı, biraz kızıl biraz mavi.. Öğhh.. 11 yaşında daha el insaf.. Ne gördün lan daha düdük!?
  • Epilasyona dünya para veren kadınların doğallıktan bahsetmesi garip geliyor bana. Bahsetmeyin lan ayıp. Hani doğaldın lan, o sutyen ne öyle kocaman. Sanki bilmiyoruz içindekinin mandalina kadar olduğunu, dolduruyorlar sutyenin içini al sana kavun.. Gerçi mandalina makbuldür gözümde ama sahtekarlığa gelemem. Bacaklar, koltuk altı falan dersen böyle hep cillop gibi zannedersin. Düş bir ıssız adaya hepsinin foyası çıkar meydana. Tabii ada dediysem Survivor'daki gibi bir şey değil. O ayrı, o kızlar regl olunca ped buluyorlardır, belli ki epilasyon ihtiyaçlarını da karşılıyorlar cık cık cık
  • Geçen gece rüyamda kendime yeni bir mahlas aldım. "Ter Bezleri" ve aynı rüyada anneme "LOL" dedim. İkisini de hayatımda sesli olarak hiç söylememiştim, enteresan bir deneyim oldu.
  • "Mektubunuz Var" diye bir program vardı geçen gece yani herhalde buydu adı, emin değilim. Ağlıyor zırlıyor millet. "Noluyor lan burda?" dedim. Annem açıklama yaptı hemen: "30 yıldır görmemiş annesini, şimdi kavuşacaklar."  "Off be, şansa bak, keşke ben de seni 30 yıl sonra bulsaydım." dedim. Bir gün boyunca küs kaldı. Şaka yaptığımı anlatana kadar, griyi süzüp ak ile kara çıkardım.
  • Dün gece de rüyamda Gülben Ergen tarafından kovalandım. Manası falan yoktur umarım inşallah. Olmasın varsın.

Günaydın Sevgilim


Günaydın sevgilim günaydın
Bak ben geldim gözün aydın
Dönme şu kıçını artık
İnan bana çok bunalttın

Gece ayağın girdi ağzıma
69'dan hatıra mı bu yoksa
Bak ben anlamam imadan
Germe beni söyle açıkça

Şimdi çıkıp alacağım sana simit
Uyanırsın herhalde artık seni gidi bit
Uyanmazsan artık bir siktir git
Çay da demle bana hanimiş bizim it

Pippi der ki bulamaz kimse benim gibi sevgili
Yalanmasın kimse ben seni seviyorum seni
Kaç kere dedim sana giyme artık mini
Çarpacağım ağzının ortasına göreceksin günini


http://pippihasmet.blogspot.com/2010/06/gunaydn-sevgilim.html