19 Kasım 2008

rüyada pilavın kıvamını tutturamamak

ayrıldım ama mutsuz değilim
Ah canım cicim mazoşistim. Bilirim o duyguyu ama işte.. En güzel yöntemi söyleyeceğim şimdi bak: Tekrar barış tekrar ayrıl tekrar barış tekrar ayrıl tekrar barış tekrar ayrıl tekrar barış tekrar ayrıl tekrar barış....

öğretmenler derste neleri sever
Öğrenci seçmezler, direkt her şeyden nefret ederler.. Simetrisi olmayan duvar süsleri, pano, sınıf defteri, özellikle de kapıyı çalmadan derse dalma özelliği bulunan müdürler...

elde diploma
Vallahi billahi ağzımdan aldın lafı, benden çok yaşayacaksın. Şimdi ne olacak benim bu halim elde diploma kaldım şey gibi..

beyaz külotlu popo resimleri
Eskiden siyah külot mu vardı..? Don dediğin beyaz olur.. Ama ben kibarım popo derim o ayrı..

köy amı sikenler
Ciddi bir mantık hatası var gibi geliyor ama yok..

türkçe öğretmenleri mesleğinde nasıl ilerler
Öğretmen oldum, atandım, mesleğimde ilerlemem kaldı.. Dalga mı geçiyorsun Google benimle?

aşkımız bitmesin ben seni hala seviyorum
Valla bir sürü iletişim yolu varken neden Google Amca'yı rahatsız eder bu insanlar anlamam.. O da seni seviyor.. Koş, yarış..
bendeniz lezbiyen olduğunu saklıyor
Yok artık, valla mı..? Ee saklıyorsa Google'ın da bilmemesi gerekiyor, Google biliyorsa senin bir yanlışın var hacı.

5 gün önce regl oldum yine geldi
Hoş geldi, sefa geldi niye eli boş geldi.. Doktor doktor baksana reglim niye gelmiş sorsana..

aldatıldığını bilip susmak
Google var ya, sen benim özel hayatımı en ince ayrıntısına kadar bilmiyorsan ne olayım..

anne kızının sevgilisini kabul etmiyor
Normaldir, işi gücü yoktur çocuğun.. Damadın aramasını da söyleyeyim şimdiden, nasılsa yakında düşeceği yer benim blog olur.. "Annesini bağlayıp kızı kaçırmak"

etekli kadın pornosu
Ben Anadolu çocuğuyum.. Çiçekli basma entarisi olmayan kadına kadın demem.. O kadını alacaksın belinden tutup...

sevişen kadın ve erkek resimleri
Evet evet hacı, burda kombinasyonlara izin vermiş. Bir kadın bir kadınla, bir erkek bir erkekle, bir erkek bir kadınla, hepsi birden bunu arayanla, arayıp da benim bloğa gelenle...

tek birşey istiyorum yanımda kal
"Bir şey" isteseydin valla kalırdım hacı ama takıntılarım var, yazım yanlışı yapanı ciddiye almıyorum..

sevgilinle aran nasıl tespit
Allahın anketçileri burda da mı buldunuz beni.. Cevap veriyorum: Sevgilim olmadığı için bir aramız da yok.. Eğer aradan kastın mesafe ise muhtemelen çok uzak diyarlardadır.. Gelmez hayatta..

trabzon kolbastısı nasıl oynanır
Evet.. Ben bunun okulunu okudum, hiç unutmam beş yaşındaydım koluma ilk basışlarında.. Bir döktürürüm aklın hayalin durur.. Gel, öğretmeyen en adi.

"blogspot.com" "çüklerine"
Aslında var ya, sen de az değilsin hani.. Ama biraz geç kalmışsın. Biz onu yasaklandığımızda söyledik. Neyse desteğin için teşekkür ederiz..

www seks hikayeleri
Anlıyorum seni.. Gerçekten.. Bak inanmıyor, valla be..

yakışıklı tanınmayan erkek resimleri
Şimdi nacizane bir ipucu vermek gerekirse bu yakışıklılar zaten tanınmıyor ya, heh.. anahtar kelime o işte.. tanınmayan.. Tanınmayan adamın Google'da ne işi var şeker.. Ama arayan bulur demişler tabii, bulursan ben de alayım, valla hayır demem..

şimdiki kızlar el değmeden hamile bile kalıyor avaza gençler şarkısı
İnanır mısın bilmem, senin psikolojini anlamak için Google'da ben de aradım bunu.. Canım yandı, bulamayınca üzüldüm.. Şimdi burda ben bir bütünlük kuramadım ama üzülme bu benim öküzlüğüm kesinlikle. "Bile" derken mesela, meraktan soruyorum yanlış olmasın.. Şimdiki kızlar el değmeden başka ne kalıyorlar acaba.. bir de avaza derken acaba avaz avaza'nın avaza'sı mı yoksa abazan'ın yandan yemiş şekli mi? Sorun sende değil bende o kesin.

rüyada pilavın kıvamını tutturamamak
Dilerim sadece rüyada kalır yoksa annemin deyişiyle kocan seni kapı dışarı eder..

orta yaşlıların günde kaç kez tuvalete çıkması normaldir
Google Amca doktor olmuş; "orta yaşlıların günde kaç kez tuvalete çıkması normaldir" diye sormuşlar.. O da "hani bana hani bana" demiş..

muhabbet kuşunun ısırması
Bilirim hacı, bilmem mi.. Sonunda kara sineklerle ahbaplığa kadar götürür adamı, demedi deme.

lisede sevişen öğrenciler
Üniversitede ne yapmaz.. Yok artık..

müge anlı nereli kaç doğumlu
Dalgınlıktan fark edemedin herhalde. Müge Anlı, aslen Anlı'dır hem de içinden.. Ben yaşını bilmiyorum ama An'da kime sorsan söyler.

petek dinçöz abiyeleri
Hiç hoş değil.. Ne o öyle sabah programında abiye giyiyor bir de.. Olmadı 10 üzerinden 2 veriyoruz ve haftanın hatta tüm zamanların rüküşü seçiyoruz.

pikniğe gittiğinde ne yapmamalı
Aslında başlı başına bir yazı konusu olsa da güzel hatrın için şimdilik yanıtlayayım.. Öncelikle gizli saklı bir yerlerine Albeni, Metro sıkıştırmalı kişi, ne olur olmaz aç kalmamalı.. Sonra yere çöp atmamalı.. Arkasını her daim kollamalı, "çalılara girerim kimse beni görmez, rahatça işerim" diyen aldanır..

saç kestirdim
Boyutları ne durumda, üstünde ne pişireceksin, yoksa inşaat işleri için mi lazım.. Eğer demek istediğin şey saçımı/saçını kestirdim ise güle güle uzat/uzatsın.

saçım yandı dökülüyor
Yanmasına rağmen hâlâ dökülüyor demek ki inatçı, edepsiz.

saf öğretmenler
Yakında öğretmenler günü geliyor bilmem anlatabildim mi.? Safmış.. Hıh..

sünnetin maddeleme sırası
Hiç sünnet olmadığımdan olsa gerek, sünnetin maddeleme sırası benim için bir şey ifade etmiyor.. Sünnetin maddelenmesi, sünnetin sıralanması, madde halinde sıralanması... Maddeyi diğer anlamıyla düşününce iyice kafam karışıyor..

reglim erkek
Allah bağışlasın, doğuştan mı sonradan mı olma.. Allah analı babalı şeytsin.

pişman oldum sevdiğime resimleri
Google var ya nasıl mübarek bir şey.. Sınıflandırıyor böyle bütün resimleri. Sevgililer kur yaparken ayrı bir grup, sevişirken ayrı bir grup, ayrılırken ayrı grup, pişman olunca ayrı bir grup.. Sevmez olaydım görsellerde ara..

rüyada kağıt para verip bozuk para almak
Eğer bütün alışveriş bundan ibaretse yakında kazıklanacağına, bilemedin dünyada büyük bir ekonomik kriz yaşanacağına işarettir.

regl görüntüleri
Çüş, yavaş..

regl kesme
regl atma, regl tutma, atem tutem ben seni şekere katem ben seni.. Ayrıca yöntemi öğrenince, anlarsın ya, bana da bir çıtlar şekerim..

regl komik
Sen bir de bana sor.

sigara sarma makinesi
Yeminle benim aklıma geldiydi..

dilenciyi eve alan kadın film
Bak kibar bir vatandaş, yalnız bir vatandaş, nacizane cinsel ihtiyaçlarını gidermeye çalışan bir vatandaş.. Ama nerden bilsin bu aramayla buraya geleceğini.. Halbuki daha açık seçik yazsaydı giderdi bir sapık fantezi sitesine..

neden okula gidiyorumla ilgili cümleler
Ablacım/Abicim anlıyorum çocuk soruyor değil mi? Ne deseniz olmaz. Malum siz mezun olalı seneler geçti ama siz de bilmiyorsunuz hâlâ cevabı.. Ben de bilmiyorum.. Ben de Google'a şey sorayım: Neden KPSS?

mastürbasyon günah mı
Bakış açısına, din adamına, kitabına göre değişiyor bu sorunun cevabı.. Günahmış öyle derler.

dideral ne zaman yenir
Gayet güzel bir soru: Dideral'i tanıtayım bilmeyenler için; dideral sosyal fobi için de kullanılan bir kalp hapı.. Başka bir şey söylememe gerek kalmadı sanırım.. Bir de yutmayı denemeli bence.

froyd seks
Evet şimdiye kadar gelen aramaların en güzeli olduğu için kendisini sona saklamayı uygun buldum.. Froyd.. Seks... Bilinçaltı... Rüya.. Yatak... Yorgan.. Yastık... ve nedense pippi.!

Rüyada Çemkirmek


Saçma rüyalar görmeyi bırakamadım. Napayım işte hayat..
Bir keresinde gecenin bir saati gözümü açıp bulduğum roman konusunu kör karanlıklarda bir yerlere yazacağım diye uğraşmıştım. Rüyamda resmen roman yaşadım.
Aslında bu sıralarda bloga konu buluyorum rüyamda. Sonra uyanınca hatırlarım diyorum, hatırlayamayacağımı bilerek, Allahtan pippi kızımız pek saf da hemen inanıyor, uyuyor.
Yine bir rüya gördüm. Aslında çok da enteresan bir rüya sayılmaz ama rüya görüyorum diye havam olsun istiyorum, yoksa anlatacağımdan değil. Bir de tabii alt yazıdaki çantanın bir an önce konu dışı edilmesini istiyorum, hayır birileri gelecek "Hacı sen, Türlü'nün içine ne koyuyorsun?" ya da "Tatar Çorbası nasıl yapılıyor hele bir deyiver" diyecek, şey gibi kalacağım..
Onu oraya koydum gören bilen de yetenekli bir şey zannedecek beni..
Yetenek değil benimkisi sinir işte..
Amma uzattım alt tarafı kıytırık bir rüya..Yalnız şimdi daha da saçma gelmeye başladı bu rüya.

Neyse, neyse halim o çıksın falim.. Kafiye olsun diye mi artık kibarlıktan mı bilinmez FALİM.. Hay allah, zaten yanlış sözü söyledim. Açıl Susam Açıl.. Aduuuuket... Gölgelerin gücü adına..
Hayırdır inşallah..

Biz bir daireye çıkmışız, gül gibi evi bırakıp, bende de nedendir bilinmez bir çalışma arzusu... Odama gitsem de KPSS çalışsam diye ölüyorum.
Odaya geliyorum, sıcacık oda. Ben biraz çalışıyorum ama oda hemen soğuyor, buz gibi oluyor. Anaa, bir bakıyorum pencere açık. Kapatmak için çabalıyorum ama nafile üst kattaki kadın perdesini yıkamış. Pencereye sıkışıyor perde. İçimden de "Bu havada perde mi yıkanır" diye geçiriyorum..
Kadınla bir komşusu benim bu çabama gülüyorlar. Ben de gayet iyi niyetli bir şekilde "he he" şeklinde tebessüm ediyorum.
Tebessüm etmenin en güzel tarafı tebessüm ediyorum yazmaktır. Ne güzel fiildir o öyle.
Sonra bu kadınlar annemle ilgili bir konu yüzünden benimle tartışmaya başlıyorlar, önceleri gayet açıklayıcı bir dille durumu anlatıyorum ama olmuyor, hiç yapmam aslında ama çemkirmeye başlıyorum ben de.
Öyle böyle derken ben sinirden küt bayılıyorum. Annemler de bok var gibi düğüne gitmekten bahsediyor. Arkadaşım, senin kızın bayılmış ne düğünü, kır dizini otur aşağı.. Zaten senin yüzünden kavga etmişim elin cadılarıyla.
Öyle böyle derken ayıldım sonra bir daha bayıldım. Babamın da düğüne gitmekten bahsetmeye başladığını duydum. En iyisi ayılmamak dedim. Öyle bayılmacılık oynarken rüya bitti.

Tabirlik bir şey de değil ama neyse..
"Rüyada komşunun perdesinin senin pencerene sıkışması"
"Rüyada komşunun sana çemkirmesi"
"Rüyada sinirden bayılmak sonra ayılmak sonra gene bayılmak sonra bir daha ayılmama kararı almak"
"Rüyada bayılan kızını bırakıp düğüne gitmek isteyen psikopat ebeveynler"

Google Amca'ya bunları sorup da kendimi rezil kepaze edemem valla..