19 Mart 2009

Tüy Sorunu


Ah eşek kafam.. Hep o epilasyon -ki biz ona tüy yolma aleti diyoruz kısaca- heh işte hep o aletin karşı koyulmaz cazibesi yüzünden oldu her şey.. Hadi dedim bu sefer de kollarımın tüylerini alayım, cillop gibi olsun. aha aldım da tam aldım.. Metal alerjim var ama ne bileyim bacaklarda hiç öyle bir sorun olmayınca olmaz sandımdı. Gitti kollar.. Kaşın kaşın kaşın yara oldu bir de üstüne. Minik minik kabarcıklarım oldu, Allah bağışlasın.. He bu arada eklemem gereken önemli bir "ayrıntı" daha var ki benim bir de benek alerjim var. Böyle görüyorum ya benek benek kabarcıklar hadi bu sefer üstüne bir daha kaşınıyorum..
Eh ama ben cidden kaşınıyorum.

Hayır doktora da gidemiyorum, adam yeni mezun cillop gibi. Ne diyeceğim ki karşısına geçip "Hacı şöyle bir yolayım kendimi dedim böyle oldu bir bakıvercen mi" Gitti bitti karizma o anda. Zaten bir kere bile karşısına "Ayy doktor şuram ağrıyor, işte tam şurası" deme fırsatı bulamadım. Her seferinde rezil kepaze bir vaziyette dikiliyorum karşısına. Neyse bakalım şu yaralar geçmezse rezil olmayı göze alıp gideceğim zira sürekli kaşınıyorum.

Bir de not ekleyeyim: Ders çalışırken de kaşınırım ben, alerjim var ders çalışmaya. Şimdilerde de KPSS denilen illetül feriştah yüzünden çalışıyorum, üstüne bir de bu. Kollarım perperişan. Biri beni durdursun..!! Rica ederim, lütfen, bak lütfen dedim. Durdur ulan..!!

Cansız Manken


Cansız mankenle tokalaşırken cansız mankeni yerle yeksan eden ve dükkana cansız manken parası ödemek zorunda kalan bir kuzenim var. Ölsem de gam yemem herhalde.

Gerçi genetik de olabilir. Bir dükkan var tam kapısına cansız manken oturtmuşlar bir de güzel giydirmişler. Her seferinde yanağından makas alasım geliyor. Hatta bir ara dükkan sahibine "Abi sorsanıza bu hafta boşsa bir sinema ayarlasam izin var mı" dedim. Adam acayip acayip baktı.
Neyse. Bizim aile de böyle işte..