18 Haziran 2011

Kavga Yağmur Survivor Regl Kıl Tüy Göt Bok Sıç

Ay dün ne oldu bilin bakalım?
Ne yapayım arkadaşım yok, böyle böyle gideriyorum dedikodu ihtiyacımı. 

Bizim evin önü pek cenabet bir yerdir. Yılda iki araba anca geçer ama geçerse de illa başına bir şey gelir, ya lastiği patlar ya durduk yere bozulur. Arabayla da kalmaz, nerede köpek var bizim evin önünde dövüşür, nerede kedi var bizim evin önünde sevişir. Öyle bir yer işte. Dün de iki kız birbirine girdi. 

Ben odamdaydım, bir gürültü gelmeye başladı. Saf ben, annemle babam cilveleşiyor sandığım için oralı olmadım başta ama sonra bizim Efe'yi mi rahatsız ediyor çocuklar diye çıktım. Baktım ses sokaktan geliyor anaaaa 7-8 ilköğretim bebesi bir de ortalarında bir adam. Haydaaa adam kızları dövüyor dedim. Hemen dışarı çıkayım dedim sonra bacağıma baktım, aa içlik. Hıyarlı baba gibi çıkmayayım dışarı dedim. Polisi mi arasam ki diye düşündüm ama sonra hahaa buradan acil numaralar çıkmıyor ki bi kerem akıllım dedim. Zaten polis fikrinin çok saçma olduğunu anlamam çok sürmedi. -İlk kez acil bir durumda polisi aramak aklıma geldi. Noluyor lan?- Tekrar balkona çıktım. Ben içliğimle cebelleşirken annem çıkmış kapıya. Balkona çıktığımda annem azarlıyordu kızları. İyi ki aşağı inmemişim ben, zira adamcağız sadece kızları ayırıyormuş, bir günahı yokmuş garibimin. Kızlar annemin azarından niye korktular bilmiyorum ama korkup ayrıldılar. Biri gülüyordu, anladım ben o çirkef olandı; diğeri de ağlıyordu. Hem ağlıyor hem "Şerefsiz, orospu çocuğu" diye bağırıyordu. Kavganın başını kaçırdığım için bedbaht oldum ama olsun, bir kız kavgasına şahit olmak da yetti bana.

Bir de burası bizim malum kapının önü oluyor. İki gün önce yağan yağmur sonrası:




Bir de hazır kavga dövüş demişken, bugün Asena'nın röportajını okudum. Daha önce çok saydırmıştım Survivor moral bozuyor, hep mi ağdalı bu millet diye ama meğer iş başkaymış. Günahlarını almışım. 
Ağda işini oradaki ağaçların sakızıyla hallediyorlarmış. Regl olunca denize giriyorlarmış, sonra giysilerini yıkıyorlarmış, denize giriyorlarmış giysilerini yıkıyorlarmış. Ben bu kısımdan bir bok anlamadım ama anlayan açıklarsa sevinirim. Sonracığıma çiş kaka olayını da biraz deniz suyu alıp ormana dalmak suretiyle gideriyorlarmış. Asena dönünce ilk işi "Tüylerim görünüyor muydu?" olmuş misal.
Sizlerin huzurunda özür diler, kendi tüylerimin derdine geri dönerim. Ah ah meğer ne çok ortak noktamız varmış Asena'yla. Hem tüylü hem regl oluyor. Aynı ben lan. 

11 yorum:

We are the Hippies dedi ki...

sanırım şu adalardaki kıl tüy regl olaylarına da açıklık gelmiş oldu biraz da olsa :D haha

Leah dedi ki...

pippi bebeyim evinizin ordan acil numaralar aranmıyor mu harbi?

ay bu arada konu programlardan açılmışken; şanslı masadaki muhabbetler de sırf kurguymuş ya. :D

pippi haşmet dedi ki...

hippicim, aynen öyle, içime dert olduydu valla ahah

pippi haşmet dedi ki...

Leah, harbi aranmıyor. Ambulans lazım olmuştu arayayım dedim, ildeki hastaneye bağladılar. Oradan bir ev numarası benzeri bir numara verdiler. Öyle aradım da anca geldiler. Çok acil bir şey olsa çok feci durumlar yani.

Şanslı masa'da bir bokluk olduğunu tahmin ettim ama konduramadım ne yalan söyliim. Zeki Kayahan başta o ekipteymiş, buyrukları o yazıyormuş sonra ayrılmış. Belki de bu yüzden ayrıldı. vış

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

La ganks bu nasil bi konuya denk geldi geri donusumuz la yasasin kirli sakal yasasin erkek olmak kanks

pippi haşmet dedi ki...

KabaKulak, eneee kim gelmiş yehuuuu :D
Ay sana da hep böyle konular denk geliyor ama artık napcaz kısmet işi :D
ahah gitme bir daha bak döğğerim seni!

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

Paraya gıydım internete bağlanan telefon aldım gızım govsalar gitmem :)

pippi haşmet dedi ki...

KabaKulak, ov ye süpersin yuppippi :D
işte bu işte bu :D
Ayrıca bana burjuva diyeni allah çarpıyor işte böyle eheh

PAPATYA PRENSES dedi ki...

asenanın açıklamaları yalan geldi bana.çok saçma zira.hatta sapsaçma be

pippi haşmet dedi ki...

PAPATYA PRENSES, ağaçların sakızı işi beni de datmin etmedi açıkçası saçma geldi. regl desen o da ayrı ama işte ne desem boş :D

Witchie of Stars dedi ki...

lan lan lan lan lan lan lan!!!!! acil numaralar aranıyor ne demek oluuuum! deli misiniz yaaa! hay yarebbim yaa! telekoma falan filan ben ne biliyim işte bi yerlere haber ettiniz mi???