4 Haziran 2010

Savaşların Kaynağı Popo Uyarımıdır

Doç. Dr. Nusret Kaya'nın sitesi PsikoEstetik'e bir uğramak lazım, zaten yazıları okumaya başladığınızda kalmak isteyeceksiniz. Savaşların Kaynağı Popo Uyarımıdır başlıklı bir yazı var mesela. Üşenmeden hepsini okumak lazım.

Altını çizdiğim bazı kısımlar:
"Rüya, beynimizin üç ayrı katmanından gelebilir. Beynimizin üstünde korteks vardır, yani üst beyin. Vatandaş bahçede yılan görmüştür; üst beyinsel olarak rüyasında yılan görür. Şuuraltı, üst beyinle alt beyin arasında sembolik bir tabakadır. Seksüel içerikli takıntılarla doludur. Şuuraltı rüyasında yılan penistir. Alt beyin rüyasında ise iyileştirici güçtür. Tıptaki sembol de yılandır bu yüzden. Bir vatandaşa rüyasını ayrıntılı olarak yazdırmazsanız hangi katmanından geldiğini bilmeniz mümkün değildir. 18 göbek önceki bir atamızın genetik bilgi şifreleriyle geçmiş çok önemli bir takıntı olabilir."
"İçinizdeki beni sevmenin A harfi, ana rahmindeki halimizi andıran kurbağa larvasının alt ucundaki enerjiyi doğru kullanmanızdır. O enerjiyi doğru kullanmazsanız, içinizde kadın yerine bir anne oluşur en klasik anlamda. Bir süre sonra bir sürü anne der ki, "Ben sizin için saçımı süpürge ettim, başıma bunlar mı gelecekti?" Buyrun. Çünkü bir kadın anatomisinde olması gereken primer güç annelik değildir, kadınlıktır. Kadınlığın kapısı da vajinadır. Mutlaka her kadın vajinal orgazmı bilmelidir."
"Kadın kilitli kapıyı açmadıysa, vajinal orgazmı öğrenmediyse zorunlu olarak rahme geçer. Eğer klitorisi kullanıyorsa da zorunlu olarak pipi gücü kullanıyordur. Bir anatomi kitabını açıp baktığınız zaman şunu görürsünüz, klitoris pipinin ufak bir modelidir."
"Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre lezbiyenlik %33'e varmış. Bir sürü klitoris kızının normal hayatı heteroseksüeldir. Ama buradaki rüya analizlerinde kız kıza sevişme rüyaları gördüklerini söylerler. Zamanla erkek düşmanı haline gelirler. Çünkü onun pipisi, erkek penisi kadar büyük değildir. Tao'nun 2000 yıldır söylemiş olduğu enerji seksinde klitorise dokunma yasağı var. Partner yoksa vibratör öneriyoruz. Rahim kullanan bir kadın erkeğe, "bebeğim, çocuğum" der. Ancak vajinayı bilen kadın "erkeğim" der."
"Kedi, rüya dilinde klitoris simgesidir. Çünkü şehvetlidir. Devamlı poposunu yalar, okşanmak ister. Bir sürü kadın var; kedi yataklarında, tepelerinde... Ne oldu? Kedi klitorise kamçı vurdu. Adamın önüne geçti."
"Hamile bir kadının çiçek gibi bakılması gerekiyor. Kaynana dırıltısı, karı-koca kavgası olmamalı. Tuvalet terbiyesi önemli. Bebeklikte korteksin hiçbir fonksiyonunu kullanamıyorsunuz. Poponuzdaki kakayı ve çişi birileri temizleyecek. İleri ülkelerde kadına doğum sonrası iznin iki yıl verilmesinin sebebi budur. Anne eli dışında bir el, bebeğin poposuna değmemeli. Bir de titiz birinin eline düştüyse, erkek bebeğin poposunda kulak çubuğu kullanır. Global bilgi şu: Erkek bebeğin anüsüyle uğraşmayın, kız bebeğin de klitorisine dokunmayın. Ağızlarından salya akarak şöyle anlatırlar: "Doktor bey, ben onun yerim poposunu!". Popoyu ısıranlar, öpenler, pipiyi ağzına alanlar var.bunlar bu konularda gelişmiş ülkelerde enseste girer. Mahkeme kararıyla çocukları ellerinden alınır. Bizde sevgi zannediliyor. Bebekken yapılan darbelerin açılımı eşcinselliğe-maçoluğa varabilir. Gidip zavallı hakeme aynı gırtlaktan "İbne!" diye bağırır. Projeksiyon... İki adımda bir "Yerinde duruyor mu?" diye pipisini yoklar. Çünkü o anal erojenlik aşağıdan yukarı, "Ben burdayım hemşerim!" dediği zaman, büyük bir çoğunluğu "aşırı pipi meşgalesi semptomu" yaşar."
"Erkek bebekte anüs uyarımı çok yaygın, ama hepsi homoseksüel olmaz. Diyelim ki, rahim libidosu kullanan anne bebeğin poposunu ikide bir öptü! Sünnet yüzünden pipiye de bir darbe vuruldu! Bu aşamalarda deneysel anlamda üçüncü bir darbe olursa çok büyük bir çıkmaz olur. Bu durumlar onu araba düşkünü, çeteci yapabilir. Savaşların kaynağı, rahim libidosu kullanan kadınların sebep olduğu bebeklik dönemindeki popo uyarımıdır."
"Rüyada ve gerçekte, anne kalp ritmini taklit eden müzik dinlemek, ana rahmine gerileme eğilimi taşır. Dokuz ay on beş günde kaydedilen en yüksek ses, anne kalp sesidir; dumçık-dumçık-dumçık... Benim gençlere öğüdüm, bu müzikleri dinlememeleri..."
Temel İnşaat Bozukluğu hakkındaki düşünceleri de okunmalıizlenmeli dinlenmeli.
Yazıyı uzatmak istemiyorum ama gidin okuyun derim ben, bu hocanın bütün yazılarını.
Uzman TV'den takip edin.. Derki'de de bir röportaj var.
Röportajdan bir bölümü ekleyeyim ki devamını da okuyun.

Göğüsler besleme organıdır. Kadın çocuğunu oradan besler, erkek de anneden oradan beslenir. Çok tehlikeli. Aslında ufak tefek değmeler olabilir . Ama haz alsın diye uzun süren emişler olmamalı mesela. Ne olur o zaman? Erkek alt-beyinsel anlamda anal/oral bebeklik dönemine döner çünkü anasının memesini emdiği kayıtlara döner; yüzünü görmüyor ki memesini emerken. Sadece ağzı ile bir şeyler yapıyor. Kadın da enerji dünyasında bebeğini emzirmeye başladı. Daha başlangıçta kadın anne oldu. Meme uçları ile klitorise dokunulmayacak bu, bu kadar önemli. Uzun vadede de erkek boşalmaya gitmeyim, vajinal orgazmı hedeflemeli.
Nusret Kaya'yla ilgili de bir iki kelam edeyim. Dini kavramlara çok değiniyor gibi geldi ama başka türlü de anlatılmaz ki bu konular, illaki ucu dine dayanıyor, din de kültür değil midir en nihayetinde.? Kitapları bütün olarak okunmalı bunu da anladım. Bu tarz konularla ilgili araştırmalar hakkında yapılan yorumları bildiğim için direkt reddetmek yerine düşünün derim, ben de düşünüyorum. Bazı konular misal işte Ayşe Arman'la olan röportajlarından birinde yüksekten düşme şeklinde görülen rüyaları, annenin düşük yapma korkusuyla bağdaştırıyormuş. Olabilir ama açıklaması bana biraz garip geldi. Annenle konuş bakalım, sana hamileyken düşük yapma korkusu yaşamış mı? Bildiğim kadarıyla zaten bütün kadınlar böyle korkular yaşar. Belki de sorun böyle kısa röportajlara çok önemli bilgiler sığdırmaya çalışmakla ilgilidir, yarım yamalak anlaşılmaya neden olabiliyor. Kitapları da imkan bulduğum ilk anda temin edip okuyacağım, kesin fikrimi o zaman vereceğim kendimce.

Ayşe Arman'ın Nusret Kaya ile röportajları:

1 yorum:

Efsa dedi ki...

"Partner yoksa vibratör öneriyoruz. Rahim kullanan bir kadın erkeğe, "bebeğim, çocuğum" der. Ancak vajinayı bilen kadın "erkeğim" der.""


ilginç bir yazıymış. araştıracağım sağol.