19 Mayıs 2010

4 Gün Sonraya Sıra Verdiler Hadi Hayırlı Olsun

http://www.ntvmsnbc.com/id/25096551/


4 gün sonra.. 2+4 gün demek oluyor bu da..
Umudum azaldı.
"Göçüğün ne kadar alanı kapsadığını tahmin etmek zor. Patlamanın olduğu öğle vakti sıralarında, işçiler kuyu başında temiz havanın bulunduğu yerden 100-150 metre uzaklıkta olabilir. Patlamadan etkilenmeme ihtimalleri var. Ancak patlamadan sonra açığa çıkan karbonmonoksit gazından etkilenmiş olabilirler. Ocaktaki işçilerin arasında bulunan 'kurt madenci' dediğimiz emekli işçiler, hava borularını kırarak kendilerine temiz hava sağlamış da olabilirler. Borulardan hava temin etme imkanları bulunuyor.''
Yani öyle devlet seferber olur beni kurtarır zor durumdan gibi bir şey gelmesin aklınıza hiç. Devlet gerçekten seferber olsa bile o gün eğer bir genel başkan değişir, yeni bir genel başkan muhabbeti başlarsa işiniz zor. Kimse adınızı anmaz. Basın baskı yapmadığı için de işler iyice normal hızında devam eder. Hızlı olsa bile ilkel yöntemleri aşamayız. Kazma kürek yöntemiyle ancak..
Biliyorum anlıyorum çok zor oraya ulaşmak ama devlet seferber oluyor da ulaşılamıyorsa o zaman devlette eksik bir şey var anlamını çıkarırım ben, kimse kusura bakmasın.

Bu olay bana Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin başına gelenleri hatırlattı. 

Ha bu arada Kılıçdaroğlu'na selamlar, Baykal'a selamlar.. Güzel basınımıza selamlar..!

http://pippihasmet.blogspot.com/2010/05/4-gun-sonraya-gun-verdiler-hadi-hayrl.html
-

1 yorum:

pharaoh dedi ki...

çok fena çok!!