3 Eylül 2010

Burası Benim Evimmiş Meğersem


Onca zaman ne Facebook'a doğru dürüst uğradım ne de herhangi bir oyun alışkanlığım vardı. 
Son zamanlarda haleti ruhiyem oturaklı olmadığı için anormal anormal şeyler yapmaya başladım. En son marifetim de bu oldu işte.
Onca zaman Farmville oynayanlarla dalga geçtim. "Ehi ehi 'Bu Toprağın Sesi' başlamış, koş koş" dedim, "Toprak vergisi, ürün vergisi veriyor musun bakem sen" dedim. "Baytar bir tanıdığım var domuzlarına grip aşısı vurduralım" dedim. Sinir ettim, uyuz ettim milleti.. Ünlü feylosof İbrahim Tatlıseks'in de dediği gibi Allah cezamı verdi. Yukarıdaki kıç kadar tarla benim. 
Bir bok olduğu yok, gördüğünüz üzere öylece ortalıkta perişan oldu domuzlarım, koyunlarım. Ne yapmam gerektiğini de pek anlamış değilim. Millet oraya küçük bir NY kuruyor, ben de işte böyle patlıcan, ananas falan ekiyorum. 
Zaman konusunda sabırlı bir insan değilim, aceleciyim. Saatler geçiyor, yaprak kımıldamıyor çiftlikte, uyuz oluyorum. Öyle sürekli bir iş çıksın da yapayım diyorum ama neeeerdee.. Kimse benim gibi şapşalak biriyle komşu olmak da istemiyor. Efsa var işte, onun hediyeleriyle geçiniyorum. Ahaa efsa hediye dağıtıyor, yardır kızım diyerek havada kapıyorum. Komşum ol dedim birkaç kişiye, kimse iplemedi, kaldım dımdızlak. 
Herkes oynayıp sıkıldığı için kimse de oynamıyor artık. Önceki senelerde habire davet gönderiyorlardı, sitititgit diyordum şimdi de millet bana diyordur herhalde. 
Öyle işte, derdim dünyadan büyük yani. Yapabileceğiniz bir şeyler varsa ya da bu oyunu  hala oynayanlardansanız beklerim efendim. 

18 yorum:

Kırmızı Adam dedi ki...

Emekli olunca uğrarım... İki lahana, bikaç domates dikeriz, tavukları sağar, inekleri kuluçkaya yatırır geçinip gideriz...

İleride değerlenir oralar hem, bak gör.

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

eywahlar olsun. Sende mi haşmet :'(

pippi haşmet dedi ki...

Kırmızı Adam, o zamana kadar ben sıkılırım zaten zor duruyorum şu an mıyıl mıyıl ilerlemiyor oyun. Haftaya bırakırım gibi geliyor :))

pippi haşmet dedi ki...

KabaKulak, üstüme gelme taam mı? Denedim ne var denedim alla alla huh

Efsa dedi ki...

ahahahah yardır ne kız :))))))

cemo dedi ki...

Eskiden oynardım feci bağımlılık yapıyor müptezel :) kendimi zor kurtardım

zey0zey dedi ki...

buda gelir buda geçer nırı nırım nırııı =)

Rahime.T.E dedi ki...

Senide mi kaybettik pippii (:

Ben bi türlü bu tarlayı sevemedm her oyunu oynadım bunu oynayamadm

Sed. (weba) dedi ki...

kaç dönüm o arsa ? jhdkfhkdghdkg

ya bir ara deli gibi sarmıştım. sonrasında komşunun veletleri her gün, "weba abla bana fv'den şunu yolla bunu yolla, abla bana aynısını yollama, ablama inek yollamşsn bende neden ağaç var ?" nidalarından sonra siktiri çektim oynamamaya başladım. Aha bu da benm hayatımdan bir kesit gece gece Haşmetim. (:

Üsturupsuz Yazar dedi ki...

Şimdi doğruya doğru.Herkes laf eder ama herkes bu oyunu öyle ya da böyle oynadım.Geçenlerde kaldırdım.Hatta level 45 olmuştum.Ama sıkıldım,yani ööle sorumluluk insanıyım ama sıktı,baydı falan filan.Yine de sana hayırlı olsun:))

Judy Abbott dedi ki...

ya ben bunun akvaryum versiyonunu oynamıştım arkadaşımın gazına gelip. tabii ilk başta oynayıp sonra hemen sıkıldım. günler sonra oyun aklıma gelip de akvaryumu açınca ne göreyim, balıkların hepsi ters dönmüş suyun üstünde yüzüyor. o oldu , bi daha hayattaa bu oyunlara bulaşmam:))

pippi haşmet dedi ki...

Efsa ay sen değil ben yardırıyorum bebişim, sen paylaşıyorsun ben koşa koşa kapıyorum :D

pippi haşmet dedi ki...

cemo, sıkılacakmışım gibi geliyor. O kesmedi üç dört oyuna daha başladım yetmiyor hiçbiri ahah

pippi haşmet dedi ki...

zey0zey ayy aynen :D

pippi haşmet dedi ki...

cips yiyemeyen kız, sıkılmak üzereyim az kaldı :D

pippi haşmet dedi ki...

weba, büyüteceğim biraz daha ilerlemeye sabrım olursa ehi :)

pippi haşmet dedi ki...

Üsturupsuz Yazar, beni de bayacak belli şimdiden :D Ama idare ediyorum işte :)

pippi haşmet dedi ki...

Judy Abbott, aa sorumsuz!! :)
Benim sanal bebeğime benzemiş balıkların sonu :D