21 Temmuz 2010

Ukala Misafir Düşman Başına


Ayt uyuz oldum yazmazsam çatlarım. 
Ölen bir zat vardı ya Allah rahmet eylesin, onun eşi, hala oğlum yani ölenin torunu, halam falan bize gelmiş. Ben duymak zorunda mıyım geldiğinizi haber veren olmayınca ne bileyim ben, müneccim miyim acaba? Alla alla.. 
İki katlı ahşap bir ev bizimkisi ama öyle lüksten değil buralardaki bütün evler müstakil ve iki katlı zaten. Üst kattaydım ben odamda, bilgisayar da müthiş uğulduyor. Mümkün değil alt katın sesini duymam. Öylesine inmiştim enee bir baktım misafir. 
Altımda diz yapmış eşofman, onun üstünde yakasından üç kafa rahat geçecek pijama, saçlar 6165331 gündür yıkanmamışcasına ahenge küfrediyor. Şaşırdım evin içinde birden bir sürü insan görünce, başkaları da var mı ki diye de bakıyorum, akraba olmayanlar varsa ayıp olur diyerekten. 
Kalkmışlar bana "Hoş geldin" diyorlar. Çok komiksiniz lan..! Sonra da ikramları göstererek "Buyurmaz mısınız?" dedi biri. Bunların hepsi 20-30 saniye içinde anca oldu herhalde. Lan arkadaş, bir ben şöyle çirkef olamıyorum. Ailenin bir tarafı çirkeflikte sınır tanımıyor. Terbiyesizler. Çıktım geldim arkadaş, bana ne!?
Hala oğlu da şu yazıda bahsi geçen gebeş:
Şu Yazı
Ben niye şimdi bu her yaptıkları olay olan şımarıklara haddini bildiremiyorum. Allam biz niye böyleyiz. Neden inip klişe bile olsa en azından "Herkes kendine baksın arkadaşım, önce kendi davranışlarınızı düzeltin, kim kaldırdı ulan sizin götünüzü, ne sanıyorsunuz kendinizi" diyemiyorum, diyemiyoruz. Biz niye böyle yetiştirildik, yok ayıp yok bir şey.. 
Yapmak isterdim gerçekten isterdim. Çünkü bunu yapanlar hayatta ne kadar çok değer görüyor bunu gördüm ben. Halamın gelini böyle biri ve ailede ona karşı duracak kimse yok, herkese haddini bildiriyor. 
Hani sabah anlattığım olayda adama siktir git dedim ya, o sanırım benim en büyük azarımdı birine. Yaş olmuş 25.. 
Taciz edip kaçan adama bile arkasından anca "Salak" diye bağırmış biriyim ben. 

5 saniye daha bekleselerdi, özür dileyip "Hoş geldiniz" diyecektim, ellerini öpecektim. 
Ayt salaklık bende..
Neyse alın işte günlük yazısı hıh!!

edit akbayram: sinirden halamın karısı yazmışım, papatya prenses sayesinde düzelttim amaaen nolcek.! hıh!

4 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

halanın karısı kim:D

ben de yengeme sokacak laflar biriktiriyorum, ama sonra söyle-ye-miyorum. puf.

neyse büyüklük bizde kalsın:P nolcaksa

pippi haşmet dedi ki...

puhaha şapşal ben :D
Yanlış yazmışım düzelttim hemen ama reader'a öyle düştü artık yapacak bir şey yok. Beni erkek sandık hep birlikte halamı da lezbiyen biliriz o kadar ahah :)
aynen nolacaksa işte, biriktir biriktir bir tek ağırlık yapıyor. puff

cemo dedi ki...

Haklısın haşmetcim sövüceksin sayacaksın içinde biriktirmeyeceksin hiç ucu bucağı ne olur diye düşünmeyeceksin.Efendi oldukça tepene sıçan çok olur.

pippi haşmet dedi ki...

cemo, ah bir becerebilsem.. ah bir becerebilsem.. millet ezmek için elinden geleni yapıyor, ben de saygılı olmayı öğretmişler ya susuyorum.
Ya bırak di mi, ne gerekiyorsa söyle.. off beceremiyorum..