18 Haziran 2010

Zibittiklerimizden misiniz yoksa Micittiklerimizden misiniz?

  • Severim çocukları ama ergenliğe girmeyenleri.. Hiç girmesin o çocuklar ergenliğe. Ergenliğe girdiği an "resmi" anlamda hâlâ çocuk dese de birileri, bence artık o bir çocuk değil başka türlü bir yaratık olmuş demektir. Benim bir yeğen var, kız çok akıllı, zeki, tatlı, sevimli bir şeydi. Geçen sene gördüm, dizine kadar çizmeler giymiş, düşük bel pantolon göt baş meydanda. Noluyoruz dedim ama içimden tabii. Sonra msn'de kişisel iletileri benim ergenlik günlüklerimden bile beter. Artık cici kız olma zamanı geçti, herkes canımı çok yaktı, biraz kızıl biraz mavi.. Öğhh.. 11 yaşında daha el insaf.. Ne gördün lan daha düdük!?
  • Epilasyona dünya para veren kadınların doğallıktan bahsetmesi garip geliyor bana. Bahsetmeyin lan ayıp. Hani doğaldın lan, o sutyen ne öyle kocaman. Sanki bilmiyoruz içindekinin mandalina kadar olduğunu, dolduruyorlar sutyenin içini al sana kavun.. Gerçi mandalina makbuldür gözümde ama sahtekarlığa gelemem. Bacaklar, koltuk altı falan dersen böyle hep cillop gibi zannedersin. Düş bir ıssız adaya hepsinin foyası çıkar meydana. Tabii ada dediysem Survivor'daki gibi bir şey değil. O ayrı, o kızlar regl olunca ped buluyorlardır, belli ki epilasyon ihtiyaçlarını da karşılıyorlar cık cık cık
  • Geçen gece rüyamda kendime yeni bir mahlas aldım. "Ter Bezleri" ve aynı rüyada anneme "LOL" dedim. İkisini de hayatımda sesli olarak hiç söylememiştim, enteresan bir deneyim oldu.
  • "Mektubunuz Var" diye bir program vardı geçen gece yani herhalde buydu adı, emin değilim. Ağlıyor zırlıyor millet. "Noluyor lan burda?" dedim. Annem açıklama yaptı hemen: "30 yıldır görmemiş annesini, şimdi kavuşacaklar."  "Off be, şansa bak, keşke ben de seni 30 yıl sonra bulsaydım." dedim. Bir gün boyunca küs kaldı. Şaka yaptığımı anlatana kadar, griyi süzüp ak ile kara çıkardım.
  • Dün gece de rüyamda Gülben Ergen tarafından kovalandım. Manası falan yoktur umarım inşallah. Olmasın varsın.

12 yorum:

pippi haşmet dedi ki...

Hep KPSS yüzünden oluyor böyle sikindirik yazılar. Düzelecek ablası abisi.
Temmuz gelsin de hayırlısıynan!

pippi haşmet dedi ki...

@pippi haşmet
Mal mısın lan, kendi blogun diye yorum da mı yazıyorsun artık. Bencilsin bir şeysin adını koyamadım lan.

Kararsız ruh dedi ki...

gerçekte hayatta LOL de , çok komik oluyo ,bi de annene de ,daha komik olcak ,bakıyolar böyle,bi LOL daha patlatasın geliyo.
epilasyon konusuna gelince,şu lost dizisinde mesela bütün hatunların bacaklar cillop gibi falan ,hiçbirinin kaşı bıyığı çıkmıyo ,ulan dedim türkler çekeydi bunu ,yeminle swan istasyonunda ,toplu ağda partilerinden çıkamazdık ...

Adsız dedi ki...

ayy resimler felaket igrenc böööö :)) ergenlik gercekten canavarlik dönemi benim yigenlerimde öyle bi havalarda..

GökçenAkan dedi ki...

Sanki epilasyon yapmayan kadını seveceksinzde :D kıllı kıllı uffh! götünüzle dönüp bakmazsınz bile :D hani makyaja takan erkek gördümde epilasyon ilk defa görüyorum helal! hszgfdjhgvdchhc :D

Aslısın dedi ki...

:))) Anneli kısım öldürdü beni. Küs kalmış, kalır tabii densiz pippi :)

pippi haşmet dedi ki...

@The other you
Deneyeceğim lol işini.
Bizim kızlar adaya düşse rezalet olur rezalet iki ay sonra erkek olarak çıkarlar adadan ahaha

pippi haşmet dedi ki...

@enk
Kabul ediyorum ben de öyleydim ama bu kadar da değil valla değil :)

pippi haşmet dedi ki...

@GökçenAkan
Cillop gibi bir kız düşün kim bakar epilasyonuna. Yumşak yumşak kılların ne önemi var amaaan :)

pippi haşmet dedi ki...

@Aslı
ahaha densiz değilim şakacıyım aman allah da beni kahretmesin :P

kremkaramel dedi ki...

E er genleşiyor insan genleşip patlıyor akıyor irin ondan sonra oturuyo kişilik:P
Lan tek mal ben miydim? Ööle moda filan bilmezdim. Sadece arkadaşın gazına geldim 17-22 yaş arasını 11-11 bıyıklarla geçirdim. Kesiş o kesiş:)))

pippi haşmet dedi ki...

@kremkaramel
11 11 mi ehuahue
modası var tabe bu işlerin de hiç işim olmaz. :D