28 Mayıs 2010

Süreyya Yalçın'ı Kaçırma Planı Yapan El Kaide'nin Kaidesine Giren Bu Olay

Bence çok ayıp. Kınıyorum kınnn..


Birini kaçırmak fidye istemek, Türk filmlerinde olmuyor sadece, El-Kaide mi ne menem şeyse o da yapıyor bunu. Parasız kalmış demek sansasyonel bir eylem yapmaya karar vermiş.


Bilmiyorum haber ne kadar doğru ama:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25100257/


Kaçırsalar gülemezdim tabii ama kaçırmadıklarına göre gönlümce gülebilirim..
Ben aslında Süreyya Yalçın'ın kim olduğunu bu haberle öğrendim. Başta algıda sıçıcılık yaparak yine yanlış okudum ve aklım Süreyya Ayhan'a gitti. Devletten mi fidye isteyeceklerdi acaba, "Koş Allahın hakkı için koş" mu diyeceklerdi yoksa diye içimdeki benler gülüştü. Sonra fotoğrafa bakınca anladım tabii bu başka biri:


Örgütlenmek, örgüt, örgüttüm, örgüttüler, örgütürler bunlar bana hoş gelen kelimeler ama gel gör ki örgüt dediğinde az da olsa karizma olacak. Siyasi bir kavgası olacak, bir derdi olacak, yanlış giden bir şeylere "Durun lan bu yanlış" diyecek.. Ne bu şimdi, nerede bu örgütün karizması..
Öyle işte, neyse bari becerememişler de biz de gülebiliyoruz.. 

Az önce RaMa ile konuşurken çıktı bu fikir. Bence Bihter'i kaçırsınlar dedim ama tam zamanı yani şimdi kaçırdılar kaçırdılar yoksa her şey açığa çıkınca kimse beş kuruş vermez Bihter için. Hem zaten ölecek kadıncağız, bekletmemek lazım bu işleri..

Aslında bir sürü espri kaldırır bu haber ama işin içinde kaçırma olduğu için fazla saçmalamadan kaçırılayım ben. Hadi görüşürüz.

5 yorum:

We are the Hippies dedi ki...

nan ben de ilk süreyye ayhan'a gittim.. :D Algıda bilindik :P... valla kızı da değil kuzenini kaçırıyor :D :D :D

madam farilya dedi ki...

bu hatunun köpeği var bi de..benden çok yeri gezdi gördü o fino haliyle hayvancık.. o da iyi para edebilir aslında :)

pippi haşmet dedi ki...

hippilazman,
Di mi ama bari aziz yıldırım'ı kaçır. Yemedi herhalde :))

pippi haşmet dedi ki...

@madam farilya
çanta olarak kullanılanlardandır herhalde.. :)
Yazık hayvancığa garibim..

cemo dedi ki...

Ne kadar bu sosyetik olmaktan gayri bir marifetleri olmayan insancıkları gördükçe tüylerim diken diken olsada Rabbim kimseyi el-kaide gibi eli kanlı örgütlerin eline düşürmesin :(((