10 Mayıs 2010

Su Kaplumbağası Müslüm

Demiştim resimleri gelecek diye. 
Ben normalde hayvanların satılmasına karşıyım, hediye edilmesine daha da karşıyım ama gel gör ki hediye geldi ve ben al bunu götür diyemedim.
Aslında geldiğinde iki taneydi bunlar ama diğeri hasta gibi duruyordu zaten ve iki üç hafta anca dayanabildi. 
Müslüm 3-4 aydır benimle. Onu ellerimle besliyorum, kabuğuna bakıyorum, sertleştirici (kabuğunu ya siz de) ilacını sürüyorum falan fişman. Vitaminleri de var güzel güzel geçinip gidiyoruz. 
Sabahtan akşama kadar televizyon izleyebilitesi var kendisinin. Karaca'nın sunduğu Chuck'ı izliyoruz birlikte, pek eğleniyor.
Daha büyük bir yer edinecek yakında kendine. Mini akvaryum düşünüyorum yeter ki o rahat etsin. 

Evinde ikamet ederken
Ebru Gündeş vari bir poz.
Biraz kızıl bir maviii, yalnızlığın asil rengiiii

Yüzebiliyorum ki
Ama becerip de buradan geçemiyorum
Sırtımda bir iz var ama vallahi geldiğimde böyleydim

Ben bu kurtları da yiyorum, arada bazı balık da çıkıyor içinden.


Bu arada cinsiyeti hakkında hiçbir fikrim yok. Veterinere bir şey danışmaya gitmiştim Müslüm'le ilgili, veteriner bana sordu bu erkek mi dişi mi diye. Bilemiyorum valla.

8 yorum:

Nunuş dedi ki...

bu kaplumbaların insanlardan çektiği nedir sorarım sana ph.. en uslu hayvan diye hep o hediye edilio herhalde.. müslüümmmcüm kaç evladım sen.. ne kaçmam ya bana burda çok iyi bakıolar.. dışardan güzel valla ortam..yediğim önümde yemediğim ardımda.. ohh kebap..derdi herhalde senin bu bakımın karşısında.. bi arkadaşımın vardı..bok içinde yüzüodu yavrucak:)

pippi haşmet dedi ki...

Valla vicdan azabı çekerim onunla ilgilenmesem düşünsene adamcağız dışarda olsa belki daha rahat yaşayacak. Öyle bir yaşatmalıyım ki onu dışardakinden daha rahat olmalı :)
Düsturumuz bu :D

cemo dedi ki...

35 cm'lik mini bir akvaryum al ve üzerine çıkıp güneşlenebileceği kayalardan bir plaj yarat bide günışığı özelliği olan lamba koydunmu (dikkat et pişirme hayvanı) dünyanın en mesud toslumbağasına sahip olursun

pippi haşmet dedi ki...

@cemo
2 ay sonra ona akvaryumu ellerimle yapacağım. Mükemmel olacak, yanına arkadaş da alırım yalnız kalmaz. Hakan Taşıyan olur onun adı da, gül gibi geçinir giderler.

Kırmızı Adam dedi ki...

Hangi sertleştiriciyi kullanıyordun pardon? Ehöm. Mail atarsan daha iyi sanki, böyle ortalık yerden şimdi...

Haha, eleman süpermiş yalnız. :)

Benim köpeği getireyim, arkadaş olsunlar. :) Biraz boyut farkı var ama tabii.

pippi haşmet dedi ki...

@Kırmızı Adam
Yeşilli bir şey valla clean falan yazıyor üstünde :P
Müslüm'ü yiyebilitesi varsa köpeğin hiç almayalım biz.
Ama onun da kolayı var. Bir de köpeğim var onunla arkadaş olsun senin köpek.
:)

Adsız dedi ki...

ebru gündeş benzetmene bittim :D hayvancık dedinde geçen hafta hakkın rahmetine kavuşan kendi siyah kaderi ondan kara olan teleskop balığım aklıma geldi..ne de severdim :( sen de dikkatli bak pek hassaslar

pippi haşmet dedi ki...

@ღ.♥.ღ pinkZorro ღ.♥.ღ

evet ya fazla hassaslar. Ben ölsem doktora gitmem ama bunun için çırpınıyorum aman bir şey olmasın diye kendimi yiyorum :)