10 Mayıs 2010

Hikmet Amca


Akrabalardan nefret ediyorum hatta Müslüm de nefret ediyor biz komple nefret ediyoruz ama geliyorlar işte heyhat dur diyemiyoruz.

Hikmet Amca var bir tane, uyuz oluyorum herife. Borç istemeye gelmeyle başladı ilk, sonra sonra ayağı alıştı habire bizde. Artık öyle bir hal aldı ki, haftada bir kez geliyor ve hatta gelmediğinde merak ediyoruz.

Babaannem arada laf sokuyor ama adam oralı olmuyor. Karısını bırakıp geliyor bize. Hayır konuşmalarını da anlamıyoruz, bazıları vardır hani harfleri yer yutar da ne dediği anlaşılmaz heh bu adam onlardan işte, bir de sessiz konuşuyor.. Hiçbir halt anlamıyoruz dediklerinden.

Ayrıca bu Hikmoş, hiçbir naneden anlamadığı halde her naneden anladığını iddia edenlerden. Geçen benim Müslüm'e bakıyor, "Bunun suyu mu az ne, cık cık cık daha çok su koy buna" dedi. Ben şimdi sanaa bir su koyacağım göreceksin diyecektim ama babam yanımdaydı diyemedim diyemedim diyemedim..
Bir de her seferinde aynı şeyleri söylüyor. "40bin öğretmen alacaklarmış, başvur sen de" Kafa göz dalacağım bir gün gerçekten dalacağım..
Öyle işte, bu adamdan kurtulsam çok sevineceğim.

2 yorum:

Nunuş dedi ki...

hikmet amcanın teyze versiyonları da bizde mevcut..off

pippi haşmet dedi ki...

hüfff