18 Kasım 2009

Emir Çerman


Şimdi size özel bir insandan bahsetmek istiyorum.

-Neden özel?
-Çünkü yetenekleri var.
-Ee bir çoğumuzun var.
-O sadece kendini düşünmüyor ama. Yetenekli olup yeteneklerini değerlendirme imkanı bulamayanlar için çalışıyor.
-Eee çalışıyor da ne başarmış.
-Anlatayım hemen:

Emir Çerman, dünyanın en iyi müzik okulu diye bilinen Berklee College of Music'te film müzikleri alanında eğitim görüyor ve okulun Dünya Burs Turu kapsamında Türkiye'ye gelip seçmeler düzenlemesine vesile oldu. Evet Berklee bu ay içinde Türkiye'de olacak ve yetenekli gençleri sınayıp seçtikleri öğrencilere burs sağlayacak.

Etkinlikler İstanbul'da 22 ve 26 Kasım tarihlerinde  Modern Müzik Akademisi’nin (MMA) evsahipliğinde yürütülecek ve klinik çalışmalar, konferans, bilgilendirme semineri, jamsessionlar  ve müzik eğitmenlerinin forumunu kapsayacak. Daha detaylı bilgi ve elemelere katılmak için http://www.berklee.edu/wst adresini ziyaret edebilir veya scholarships@berklee.edu adresine eposta gönderebilirsiniz. Etkinlik takvimi için http://www.mma.gen.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şimdi buradan sonraki kısım ise başka. Sezen Aksu ve Burak Kut, Çağdaş Eğitim Vakfı'nın düzenlediği gecede, halen Berklee College of Music'te burslu öğrenim gören Emir ÇERMAN, Burak BEŞİR, Ekin CENGİZHAN ve Bulut GÜLEN'in şarkılarını seslendirecek. Geceden elde edilen gelir İstanbul seçmelerinde öğrenim görmeyi hak eden öğrencilerin eğitimine destek amaçlı kullanılacak.

Emir şimdiye kadar ne yapmış diye bakmak isterseniz de myspace sayfası ahanda..Bu sayfadan etkilenmemek elde değil, bir bakın bir bakın valla bir bakın.






 Bunu dinlemeden ölmeyin derim ben:

Hiç yorum yok: