9 Kasım 2011

3


911.08 tarihinde tanıştık Jackie Chan vesilesiyle. 3 yıl geçti beraber. 
3 yıl benim için de onun için de aynı kişiye değer vermek açısından düşünüldüğünde imkansız bir süreydi. "Bu insanlar nasıl senelerce beraber olabiliyorlar?" diyen biriydim ben ama doğruyu bulduğunda "3 sene mi oldu, alla alla ne zaman geçti o kadar zaman" deniliyormuş.

Zor bir şey yaşadığımız. Hayatın kendinde biriktirdiği birçok sorunla baş etmek zorunda kaldık 3 sene boyunca. Vazgeçmeyi düşündüğü, vazgeçmeyi düşündüğüm zaman oldu, yalan yok. Yapabildik mi, hayır.. Yapabilecek miyiz, hayır..

Bu üç sene, şimdiye kadar yaşadığım en sorunlu dönemimdi. Gloom için de bu böyle. Sanırım bir denge var, bir taraf düzeldiğinde diğer taraf bozuluyor. Biz birbirimizi bulduğumuzdan beri sorunlarımız eksik olmadı. Görüşmek, buluşmak zor oldu. Bundan sonra da bir sürü sıkıntımız olacak biliyorum, ama birlikte atlatacağız yine. 

Bu 3 sene içinde sadece üzülmedik elbette. Bolca güldük, bolca eğlendik, bolca bilgi paylaştık, bolca şey öğrendik. 

Ona şöyle demiştim 26.07.09 tarihinde, yineliyorum:

"...Ve evet sen varsan Tanrı da var, seni ancak bir Tanrı yaratmış olmalı, rastlantıyla açıklanamaz varlığın ve sen beni seviyorsan Tanrı da beni seviyor, sevmediği birine veremeyeceği kadar anlamlı bir hediye varlığın."


Daha çok, daha huzurlu güzel yıllara..