11 Aralık 2008

şizofren ruhum tribal enfeksiyon

halt ettim tüm insanları sevdimde şiir
Bağlaçların ayrı yazılmasından geçtim. Onu görmeyelim hadi. Tüm insanları sevemezsin derler. Eğer tüm insanları seversen birilerine ikiyüzlülük yapmışsın demekmiş. Düşününce mantıklı geliyor sanki. Bu durumda imkansızı başarıp bir halt etmişsin evet.

okulda öğrencilerin yaptığı mastırbasyon resimleri
İlkokula gittim birden.. İlkokul öğretmenim bir gün resim dersinde hadi mastırbasyon resimleri yapalım bu ders demişti. Öyle değişik resimler çizmiştik ki.. Ahh ahh.. Olsaydı da şimdi gösterseydim.

şimdiki kızlar etek altından bile hamile kalıyor
Önce el değmeden hamile kaldı bu kızlar sonra da etek altından. Ee ikisini de anormal buluyorsanız normali nedir kuzum? Etek altından hamile kalmayıp neresinden hamile bile kalacak, meraktayım.

ped değişimi
Şimdi kasdedilen şeyi doğru anladıysam pedleri sağlıklı olması açısından iki saatte bir değiştirmek gerekiyormuş. Yok daha neler para mı basıyoruz derseniz de siz bilirsiniz canım, ben sadece uyardım.

ped şov
Bir zamanların ünlü tv yıldızı "Ped Kanamalı"'nın hazırlayıp sunduğu tv şovundan bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Harikaydı gerçekten ama nedense RTÜK tarafından yasaklandı. Genel ahlaka aykırı yayınmış. Hâlâ birilerinin hatırlıyor olması harika gerçekten, gözlerim doldu inanır mısın? İnanmalısın.

saçımı boyatacağım korkuyorum
Korkunun ecele faydası yok bacım. Kuaförüne güvenmek zorundasın.

osuruk çıkarırken şarkı söyleyen çocuk
Vışş.. Ne yetenekliler var da haberim yok. Bu interneti karıştırmak lazım arada, yeni yetenekler keşfetmem lazım, çok eksiğim var çoook.

subayların evlenecekleri kızlar
Kesinlikle o ben değilim. Yanlış adres.

saç ne zaman kestirilmeli
Bir yerde okumuştum mesela asla ve asla regl döneminde kestirilmemeli imiş. O dönemlerde önemli kararlar verilmemeli imiş. Sevgiliden ayrılmamalı imiş mesela. Öyle işte.

sevdiğinize inanıp evlenmek hayatınızı mahvetmesine izin vermek midir
Şimdi sevdiğiniz derken sevme eyleminden bahsedilmiyor sanırım. O zaman sorun yok. Sevdiğiniz insan da sizi seviyorsa bu hayatı mahvetmek olmasa gerek.. Ay aman ne bileyim ben canım, benim de kapasitem bir yere kadar.

bir haftada neden 8 değil de 7 gün var
Şimdi uzun uzun açıklamak yerine kişisel felsefemden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki: Amaaan sikimden aşşaaa kasımpaşa.. Salla kardeşim ne takılıyorsun ayrıntılara.

ped ağlayan kız resimleri
Ağlayan ped resimlerini arasan da şaşırmazdım emin ol. Ama anneniz size nasıl anlattı ki bu regl olayını. Sürekli ağlamıyoruz merak etmeyin.

osuruk yanmasın videolu görüntüler
Evet ben ve Gloom da hep bunu istedik.. Ağaçlar yeşersin, toprak kurumasın ve tabii ki osuruk yanmasın. Özetle, küresel ısınmamalıyız.

saçların tel tel olmaması
Saçın kıvamını tutturamamaktan ileri gelir. Pişirirken içine azıcık şeker atarsan tel tel olacaktır saçın.

rüyada mürdüm eriği çalmak
Mürdüm'e küçük bir seyahat yapabileceğiniz anlamına gelebilir tabii gelmeye de bilir, bilemedim şimdi.

pişman oldum kadın pornası
Kim pişman oldu, kimin pornasından bahsediliyor ben de pek anlamadım işin aslı ama düşünüyorum. Pornadan sonra pişman olmuş bir kadın görüntüsü.. Yok canım bu değildir aradığı..

sevgilimle barışmam
Google sorar : -Sevgilinle barışacak mısın?
Kişi cevap verir: - Sevgilimle barışmam.
Bu düzgün ve düzenli cümlelerden de anlayacağımız üzere.. Bu arada gizli özne "ben" Ki gizli özne diye bir şeyin varlığı bile tartışma konusu olmuş.. Hey ben de nelerle uğraşıyorum..

şizofren ruhum tribal enfeksiyon
Sonunda kafayı bulmuş bir okurum da oldu. Sevindirik oluyorum bu tür okurlara rastladıkça.. Şimdi Google bu aramayı bana yönlendirerek bana bir mesaj mı vermeye çalıştı acaba? Acaba?

tatlı ve garip istek hikayesinin özeti
Bence özet yetmez, tamamını okumalı. Gerçi ülkemin erkekleri erken boşalmadan muzdaripken onlara özet de yeter herhalde.

ceylanın ilk kasetleri
Geç dalganı Google benimle geç.. Son gülen iyi güler.. Nihahaa..

bendenizin lezbiyen olduğu kesin
Kesme işareti sen nelere kadirsin. Yokluğunda anlıyor insan değerini.

ceparan hırsızlığı
Evet itiraf ediyorum ama Google'ın beni ele vereceğini düşünmemiştim hiç. Yaptım ama bir sorun niye yaptım.. Çünkü kontör param yoktu. Lisede para ne gezer bende. Arapları aradım. Defalarca yaptım bunu hem de. Pişman mıyım? Evet pişmanım.. Ama benimle tam 60 dk. konuşan o Arap çocuğun sesi gitmiyor kulağımdan. Sürekli bana küfredip gülüyordu. Sanırım küfrediyordu yani bilemiyorum. O zamanlar İngilizce konuşabiliyordum. Az tecrübe etmedim kendimi. Hatta telefonu bir ara Burak'a vermiştim. Burak da saçma İngilizcesiyle "Do you know Kabe?" demişti. Evet demişti ama bir sor neden demişti. O da bana kontör kazandırmaya çalışıyordu. Hatta Arapların müslüman olduğundan emin olan arkadaşım Burak, ki aynı Burak, telefondaki Arap vatandaşa Fatiha Suresini okumuştu. Ne öğrendik..? Araplar Kabe'ye Kabe demiyorlar, başka bir adı var muhtemelen.. Ama neyse.. Bu da böyle bir itirafımdı, bu yazıya kısmetmiş.