5 Mayıs 2009

Seni Seviyorum Affet Beni Sevgilim

Seni seviyorum ben.
Başımıza ne gelirse gelsin seveceğim seni.
Sonsuza kadar hem de, hiç yorulmadan, her gün yeniden en baştan.

Üzdüm seni biliyorum, üzüyorum üzülüyorum üzülüyoruz. İnan kendime çok kızıyorum her defasında. Dün gece olanlar için senden özür diliyorum. Kaybettim kendimi sanırım. Söyleyemedim sana, babama kızmıştım aslında. KPSS başvuru parasını ben yatırırım dedi, yatırmadan gelmiş zaten iki ayağım bir pabuca girdi. Biraz dağıtmaya çalıştım aklımı ama olmadı seni de çok merak ettim geldim odama. Baktım senden mail gelmemiş. Hem sana olan uzaklık hem insanlara kinim hem kpss stresi... Ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra.
Sonra sana verdiğim sözü düşündüm. Toparladım kendimi ders çalışmaya başladım. Sonrasını biliyorsun zaten..

Ben mükemmel değilim sevgilim. Bir sürü hata yapabiliyorum, bir sürü hem de.
Ama seni sevmem hata değil, olamaz da. Seni her şeyden çok seviyorum.
"Senden başka kimsem yok" evet. Beni senin kadar ciddiye alan kimse de yok.

KPSS'yi atlatacağım biliyorum bana inanıyorsun, sen inandıkça ben de inanıyorum kendime. Bizim için çabam.
Dün gece iyi geceler dileklerimizden sonra durdum sadece düşündüm düşündüm. Neden ne olduğunu bile unuttum sonra. Sanırım bunu bilerek yapıyorum, unutuyorum. Sen uyumadan her şeyi düzeltmiştin aslında.

Seni gördüm sonra rüyamda. Oturuyorduk el ele. Sonra kahve yaptık birlikte. Balkonu vardı evimizin, manzara harikaydı. Birlikte kahvelerimizi içtik. Seni seviyorum derken uyandım. Sanırım sarılmak isterken yanlışlıkla uyandım sevgilim özür dilerim. Gözlerimi açtığımda yoktun evet. Üzüldüm ama ben yine de yataktan kalkmadan önce "Günaydın sevgilim kalk hadi öğlen oldu , sabah öpücüğünü kaçırıyorsun" dedim.

Birkaç gün sonra 6 ay da tamamlanmış olacak. Birlikte altı ay.. Hiç sıkılmadım, en kötü günlerimizde, en yorucu anlarımızda bile hiç sıkılmadım senden, hiç vazgeçmedim seni sevmekten. Evet kararım kesin benim. Seni istiyorum ömrüme.

Kelimelerim sıradanlaşıyor bazen farkındayım ama ne söylesem aklımdan geçen sadece sana olan sevgim. Her cümlem aynı anlamda.

Varlığını eksiltme benden. Sen olmadan çok zor yürümek. Nefes almaktan yorulurum sen olmasan. Biliyorum biliyorum.. Sen her şeyimsin. Sen de bil ne olur, her şeyimsin.

Söylemek istediğim daha bir sürü şey var aslında. Tam şimdi susup sarılmak istedim mesela. Gelir misin yanıma, sarılır mısın bana? Çok özledim seni.
Çok özledim.

İyi ki benimsin sevgilim.
Sonsuza kadar sadece seninim.