1 Eylül 2010

Ay Ne Bilim Aaaa



 Aynebilim adlı arkadaşım, radyo programı yapıyor. Bu aralar böyle Ayn hastası bir insan oldum. Nedense bilgisayarımda çaldığım şarkılar radyoda çalan şarkıların lezzetini vermiyor. Aynı şarkı radyoda olunca, daha bir zevkli oluyor. Hele bir de program yapan kişi sevimli, sempatik olunca oooh tadından yenmez oluyor. Çok hoş bir sesle efendim şurada bulunuyor kendisi: http://aynebilim.com/aynfm/ 
FriendFeed profilinden de yayın saatlerini veriyor şimdilik her an çıkabilir tadında devam ediyor programlar. Aklınızda bulunsun yani, canım sıkıldı ne yapsam dediğinizde ilk iş aynfm'e bakmak olsun. FriendFeed hesabınız varsa  yayındayken şarkı isteğinde de bulunabilirsiniz.
Özellikle söylemem gereken bir şey var cumartesi akşamı "Saklambaç" var. Hem de ödüllü bir oyun bu. İzdivaç şeysi. Soruları soran kadın dinleyici ile kazanan erkek dinleyiciyi buluşturuyor ayn. FriendFeed'e gelin siz de, demin de söylemiştim sana sana sana sana, güzel oluyor.


Evet blogun eski yazıları tamamlandı. Canı sıkılanlar, beni merak edenler ve eski yazılarımın tekrar okumak isteyenler için yaptım bunu. Onca yazıyı taradım tekrar, çok çok gereksiz olanları atladım falan derken üç gün sürmüş olsa da bitti. Ziyaretçi açısından bir artısı yok kesinlikle, eski tarihli olduğu için Google iplemeyecek. Bu yüzden işte kıymetinizi bilin sevgili dostlar, sadece sizin için yaptım. Yorumlamak isterseniz yorumlayın da, ben cevaplarım yine. 

Bir de etiketler var:
Yafta bölümü blogumda öylesine olan bir şey değil. Seri gibi devam eden yazılar barındıyor aslında bu blog. Bu yüzden ilginizi çeken bir konu olursa linkini verdiğim bu yazıdan konuyla ilgili bütün yazılara ulaşabilirsiniz. 



Bir de ben bu blogu çok seviyorum:



Evet sayın seyirciler, reklamları izlediniz. Şimdi sizi, "Bir Yemin Ettim ki Veremem" adlı ödüllü filmimizle baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.